Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt a munkarendet szerintetek...

Ezt a munkarendet szerintetek ki lehet bírni gyárban? Jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
4 nap délelőtt, 1 nap pihenő, négy nap délután, 1 nap pihenő, 4 nap éjszaka, 2 nap pihenő. Elég sok pénzt ígér, 190-250 között nettó meg ad még egy csomó mindent plusz céges busszal visznek. Szerintetek tényleg mindent adnak nem kamu?

2021. dec. 28. 17:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen tipus vagy szeretsz felleni éjszaka?

Az éjszakákat bírják az emberek a legnehezebben. Én pl éjszakai bagoly vagyok szóval nekem jó volt éjszaka is igaz utána egész nap aludtam. Sokan azért nem bírják az éjszakai műszakot mivel napközben dolguk van főznek gyereket nevelnek nem tudnak nappal mikor pihenni.

A reggeles volt a roszabb amikor este nem tudsz elaludni aztán kelhetsz hajnali 4 élőt de azt is meglehetett szokni.

Ami nekem nem tetszik azok az egy napos pihenők az kb semmire nem elég. Éjszakás után pedig egy napot majdhogynem végig alszol. Az életed nem fog állni másból csak munkából és alvásból.

A fizetés nem olyan tragikus attól is függ mire és mennyit költesz.

2021. dec. 28. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!