Milyen tapasztalataitok vannak a románokkal?
Nagyon utálnak minket? Én rengeteget jártam Nagyváradra és magyarul beszéltem a családtagjaimmal és nem lettem felakasztva( eddig.)
De az ilyen helyeken mint Bihar megye meg Kolozs megye ott csak vannak már olyan fejlettek az emberek hogy elfogadják hogy vannak magyarok is a világon és nem feltétlen vagyunk barbárok
En angliai vagyok, itt is vannak sokan. Oszinte leszek a kovetkezo par sorban.
10 eve elek itt, ezalatt mindossze EGY romannal lettem joba, baratok vagyunk, havi 1x beszelunk, es rengeteget segitunk egymasnak, ha kell. Megmondom oszinten, hogy en nem keresem a tarsasagukat ha nem muszaj, mert mint mondtak mar, van jofej, meg szarhazi is. Ugy tpasztaltam, hogy utobbibol egy kicsivel tobb van erre felenk. Orditoznak egymassal az utcan, a munkahelyen, sokszor a helyi hirekbe is bennevannak, rendbontasok, lopas, meg minden. Na meg aztan szerencsed van ha szoba allnak veled miutan megtudjak hogy magyar vagy. Ettol fuggetlenul biztos vagyok benne hog vannak rendesek is, csak meg nem talalkoztam sokkal. Ez sajat velemeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!