Miért erőlteti mindenki interneten a hanghívásos kommunikációt?
Teljesen mindegy, hogy itt ki mit hova pontoz, meg hányan értenek itt veled egyet.
Aki az ismerőseid közül nem hajlandó elfogadni, hogy írásban akarsz kommunikálni vele, azzal kénytelen leszel szóban beszélni, vagy nem fogtok beszélni.
Lepontozhatod azt is, hogy létezik a hideg és a gravitáció. Ettől még ugyanúgy hatni fognak rád.
Én csak félig hasznost nyomtam, mert volt azért benne az is. Annyi szavazati jogom meg nincs, hogy 28%-ra dislikeoljalak szerintem.
Tény hogy a hang alapú ügyfélszolgálat és a videós tananyagok kényelmesebb mint telefonbillentyűt nyomkodni és mondjuk leírást olvasni. Ebben még akár igazad is van, sőt, igazad van. De itt nem ezekről van szó, hanem a kommunikációról. A magánról persze. És a kettő nem ugyanaz.
Én is hülyét kapok amikor nem tudok többekkel írogatni, mert erőlteti valaki a hanghívást hogy jááááj utálok pötyögni.
Ha utál pötyögni akkor miért internetezik? Többnyire ott pötyögni kell ám, csak mondom. És nem csak a messengereken.
28: Az nem lehet hogy 50 éve még tudtak az emberek értelmesen kommunikálni, és nem az volt (pláne amikor telefon sem volt), hogy a fél beszélgetés nem azzal ment el, hogy "nem hallak, akadozik, mondd újra, megint kihagyott a vonal?"
Az tény hogy az írásos beszélgetésekkel rá lett szoktatva az ember arra, hogy egyszerre több emberrel kommunikáljon, és mondjuk kommunikáció közben tudjon filmet nézni, zenét hallgatni, de talán akkoriban nem volt divat az a gusztustalan, énközpontú kisajátítás, hogy azért akarjon valaki hangban beszélni, hogy csak vele foglalkozzon az illető. És itt most nem párra, vagy családtagra gondolok, hanem random emberre. Vagy te is ilyen vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!