IQ-növelő műtét létezik esetleg? Ha igen, akkor milyen országban, és mennyibe kerül?
Aspergeres vagyok, 87 iQ-val, ami átlagosnál sokkal rosszabb, úgy tudom! Szeretnék okosabb lenni, hogy kevesebb tanulással jobb eredményt tudjak elérni, mert nem akarom végigbukdácsolni a sulit!
És ne ajánljatok másmilyen iQ-növelési módszert (pl.: hogy vessem papírra a tudásomat, és hasonlók), mert ezekkel már befaragtam és nem segítettek! Úgyhogy nekem már csak ez maradt!
Szerintem nem annyi az IQ-d amit írtál. Nekem 108-as IQ-m.
Az IQ-dat sok tanulásal tudod talán valamennyire fejleszteni.
Az IQ -t alapvetően genetikai adottságok határozzág meg. Tehát, mennyire vagy képes fejlődni, fejleszteni az adottságaidat.
Tehát születéseddel hozott lehetőség.
Szerintem se létezik, túl jó hozzá a fogalmazás, helyesírás.
Egyébként valaki írta a sodokut, de bármilyen rejtvény edzésben tartja az agyat. Esetleg tanulj nyelvet, az is.
Létezik... a Virágot Algernonnak c. könyvben. A valóságban nem.
Vannak memóriajavító vagy szinten tartó gyógyhatású készítmények, gyógyszerek, stb. amik a szellemi teljesítmény hatékonyságára is nyilván kihat, de műtét nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!