Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » IQ-növelő műtét létezik...

IQ-növelő műtét létezik esetleg? Ha igen, akkor milyen országban, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Aspergeres vagyok, 87 iQ-val, ami átlagosnál sokkal rosszabb, úgy tudom! Szeretnék okosabb lenni, hogy kevesebb tanulással jobb eredményt tudjak elérni, mert nem akarom végigbukdácsolni a sulit!

És ne ajánljatok másmilyen iQ-növelési módszert (pl.: hogy vessem papírra a tudásomat, és hasonlók), mert ezekkel már befaragtam és nem segítettek! Úgyhogy nekem már csak ez maradt!

2021. dec. 11. 20:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%

9# Miért privi???

Tessék a műtét, elég biztos sikernek tűnik:

https://www.youtube.com/watch?v=dTacOD_jD2k

Ha túl jól sikerül lásd a 7-es növelőműtétet akkor ugyanaz lesz, mint most, tehát nincs kockázatod!

2021. dec. 11. 21:54
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Olvasd el a Virágot Algernonnak c. könyvet és megtudod mi történik, ha megnöveled az IQ-dat. :D.
2021. dec. 11. 22:50
 13/25 anonim ***** válasza:
2021. dec. 11. 23:20
 14/25 anonim ***** válasza:
40%
Jó kérdés! Nem annyira hülyeség mert lehet 30 év múlva lesz ilyen. ^_^
2021. dec. 11. 23:48
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem volt szándékomban senkit lejáratni! Csak az zavar, hogy nem megy a tanulás, és okosabb szeretnék lenni; ez pedig csak így lehetséges, mert én már minden más módszert megpróbáltam, de nem sikerültek! Senki sem bántott, vagy ilyesmi, egyszerűen csak érdeklődtem, hogy létezik-e ilyen, mert interneten rákeresve semmit nem találtam erről!

Ennyi.

2021. dec. 12. 07:01
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

A magyar iskola nagyrészt magolásra épül: szövegeket kell bevágni. Sokszor még kémiából, fizikából is kell szöveget tanulni.

Az alacsony IQ leginkább matekból, kémiai egyenleteknél, fizikából bonyolultabb számításoknál lehet akadály.

Ez még nem annyira alacsony, hogy ne tudd például a történelmet beseggelni, bár valószínű az összefüggéseket nem tudod majd annyira gyorsan látni, de be tudod nyalni.

Reál tárgyakból meg gyakorolsz, matekból magántanár, ha nagyon nem megy és átmész kettes-hármassal.

Az IQ amúgy nem növelhető, az egy adottság.

Ha nem vagy jó a tanulásban amúgy, akkor erőltess valami sportot tanulás mellett, lehetőleg valami egyéni sportot, ahol nem kell taktikát átlátni, helyzeteket felismerni. Ha nem is lesz szupersportoló, attól még talán sikerélményt adni fog.

2021. dec. 12. 19:44
 17/25 anonim ***** válasza:
54%

"az zavar, hogy nem megy a tanulás, és okosabb szeretnék lenni"

De eleve honnan veszed, hogy azért nem megy, mert nem vagy elég okos?

"már minden más módszert megpróbáltam, de nem sikerültek!"

Pontosan milyen más módszerek nem váltak be? És melyikkel mennyi ideig próbálkoztál?

2021. dec. 13. 06:19
 18/25 Artemovszk ***** válasza:
91%
Neurofeedback: terápia, NASA fejlesztette ki 1960-ban. Fent van a weblapján is. CES: 1940-es szovjet terápia: 1990-ben kanadai cég megvette: cranial electrotheraphy: ebay-en is vehetsz ilyen gépet.
2021. dec. 19. 08:36
 19/25 anonim ***** válasza:
24%
Sudokuzz minden nap :D bizonyítottam növeli az IQt
2021. dec. 19. 09:17
 20/25 anonim ***** válasza:
76%

A leírásod alapján kétlem, hogy 87-es lenne az IQ-d. Nagyon összeszedett, választékos az írásod, szerintem csak arról van szó, hogy a teszten nem remekeltél valami nagyon, pl. elvonta valami a figyelmed.

Nekem is volt olyan, hogy taknyos voltam és nem volt papírzsebkendőm, emiatt nem nyújtottam azt, amire képes vagyok.

Kicsit legyen több önbizalmad, mondom, az írásod alapján szerintem simán hozod a 100-at, ami az átlag.

Lehet még pl. olyasmi is, hogy pl. olvasási zavarral küzdesz, így nem tudod gyorsan olvasni a feladatot, a megoldásra tehát kevesebb idő jut. Még sorolhatnám a magyarázatokat.

2021. dec. 19. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!