Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik ilyen munkahely az...

Létezik ilyen munkahely az országban?

Figyelt kérdés
Irodai munka és délelőtti, délutáni, esetleg éjszakai műszak is van?
2021. okt. 5. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hotelek, ahol éjjel-nappal a vendégek rendelkezésére kell állni. Taxi diszpécser. Eü. Nem tudom, olyan cégekben gondolkozz, amelyeknek éjjel is működniük kell, ott irodai munkások is szoktak lenni akik rögzítik az adatokat vagy beszélnek az ügyféllel.
2021. okt. 5. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Lehet, de én még soha az életben nem találkoztam ilyennel.
2021. okt. 5. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam egy cégnél ahol valamiféle göngyöleg adminisztrációval kellett volna foglalkozni és úgy hírdették, hogy délelőttös a meló. Na, ott derült ki, hogy mivel éjjel-nappal van forgalom ezért több műszak volt, 12 órásak. Egy nappalos és egy estis.
2021. okt. 5. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az informatikai osztályon vannak éjszakások, akik felügyelik este is a rendszerek hibátlan működését.
2021. okt. 5. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Helpdesk nagyobb cégeknél
2021. okt. 5. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Logisztika
2021. okt. 5. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Anyukám pl. logisztikai területen van, a pontos munkakörét nem tudom, de ő fogadja egy irodában a kamionokat amik a céghez érkeznek és ő papírozza le a szállítmányokat. Délelőttös és délutános műszak van, 6-22-ig érkeznek a kamionok.
2021. okt. 6. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:

De jó, ilyen munka kell nekem is!

És pont logisztikai végzettségem van!

Köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 6. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Raktári ügyintéző, raktári adminisztrátor
2021. okt. 6. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!