Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A túlsúlyos nőkre miért...

A túlsúlyos nőkre miért jellemzőbb a szőrszálhasogatás, kötekedés, mint a vékonyabbakra?

Figyelt kérdés

Természetesen nem akarok általánosítani, mert nem minden kövérebb női ismerősöm volt ilyen, de akkor is arányaiban jóval több köztük az ilyen, legalábbis ez a tapasztalatom.

Sorolhatnám órákig a bunkóbb kövér eladókat, ügyfeleket, de ezzel nem untatnék senkit.

Viszont most irodában dolgozom, és az elvileg tanult, értelmes, túlsúlyos kolléganőm is pont ilyen. 30-40 kg felesleg van rajta. Tudtommal kb. 20 éves korátol ilyen.

Teljesen lényegtelen dolgokba köt bele, sokszor főnök szól már, hogy „ezen felesleges rugózni, tökmindegy”.

Nem csak velem ilyen, mindenkit kritizál, különösen a vékonyabb, jó alakú nőket. De rádiós hírolvasótól kezdve az ügyfelekig mindenkiben talál valami hibát.

Fiatalabb, szálkásan izmos férfi vagy, néha tanácsat kér edzés, táplálkozás témában, de a jellemzőbb inkább, hogy okoskodik, kötekedik.

Különösebben nem érint, mert nem felettesem, így sokszor csak hümmögök, és oda se figyelek, de tényleg érdekelne a jelenség oka.

Arra is gondoltam, hogy egyszerűen saját magával van baja, és ahelyett hogy elkezdene valami normális diétát, a környezetén vezeti le a feszültséget (sokat eszik, és gyakorlatilag csak finomított szénhidrátot visz be, és nem mozog semmit)

2021. dec. 9. 06:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
63%

:DDDDDD

Istenem, annyira "szeretem" az ilyen kérdezőket, simán lehet tudni, mit akarnak hallani :D és megelőztél, én is leakartam írni neki, hogy ő egy csoda :D

2021. dec. 9. 08:35
 12/36 anonim ***** válasza:
16%
Ez így van. Elégedetlenek magukkal, innen ered a frusztráció. Én vékony nő vagyok, nincs olyan kövér, aki ne szólogatna be. Ellenben én nekik sosem szólok be az alakjuk miatt.
2021. dec. 9. 08:38
 13/36 anonim ***** válasza:
34%
Én is ezt tapasztalom, leginkább a durván túlsúlyos nőknél, szerintem így vezetik le a frusztrációjukat.
2021. dec. 9. 09:09
 14/36 anonim ***** válasza:
72%

12# "Én vékony nő vagyok, nincs olyan kövér, aki ne szólogatna be."

HúB+. Az ország 70%-a túlsúlyos, te úgy mész végig a nép között az utcán mint Boleyn Anna a bitófára? Mondják, hogy a szépségnek ára van, hát nem tudom, ez megéri-e? Neked nagyon nehéz életed lehet így.

2021. dec. 9. 09:34
 15/36 anonim ***** válasza:
46%
15# De csak mert színre lépett egy vékony-gyönyörű látnoknő aki még viselkedni is tud ellenben az összes dagadékkal, akik meg nem (gy.k.:vadidegenek beszólogatása).
2021. dec. 9. 09:46
 16/36 anonim ***** válasza:
61%
Azért azt én is elképzeltem, hogy a csaje felszáll mondjuk egy buszra, ahol van 2 túlsúlyos nő, és mindkettő odameny primadonnához és elkezdenek vele kötözködni :D
2021. dec. 9. 09:47
 17/36 anonim ***** válasza:
61%

"Ellenben én nekik sosem szólok be az alakjuk miatt."

Bátor kislány! Nemcsak vékony vagy és jól szocializált, hanem okos is. Minden kövérnek visszaszólni, hát jó esetben a frusztrált egy vastagkar-lendítéssel úgy pfán húz, hogy két hétig egyfele pörögsz és menetet vágsz az aszfaltba, rosszabb esetbe épp éhes és ott helyben nyersen felzabál.

2021. dec. 9. 09:58
 18/36 anonim ***** válasza:

16

🤣

2021. dec. 9. 10:00
 19/36 anonim ***** válasza:
2%

Jaj, igen, légyszi direkt értsd félre amit írtam és okoskodj, tipikus dagadt vagy te is 😀Úgy értettem, hogy pl. családi összejöveteleken mindig előjön az a téma, hogy én milyen vékony vagyok és az nemis szép, aztán 2 perc múlva azon nyekeregnek, hogy sehogy sem sikerül nekik a fogyókúra. Ergo irigyek és muszáj ezt szóvá is tenniük, bezzeg ha én mondanám, hogy mennyire meghíztak mostanában, ki lennék átkozva🤣

2021. dec. 9. 11:07
 20/36 anonim ***** válasza:
81%

Öhm, talán azért frusztráltak, mert nekik is beszólogat minden gyökér, már csak amiatt, mert léteznek az éterben és levegőt mernek venni túlsúlyosan?

Komolyan, a családi belüli erőszak elkövetőit, meg sorozatgyilkosokat nem vetnek meg úgy sokszor, mint egy nőt, akin van 10-20(-+) kiló felesleg.

2021. dec. 9. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!