Szőrszálhasogatás. Azaz, honnét illene eltüntetni őket?
Lehet kicsit nevetséges kérdés, de magamtól nem sikerül megszülnöm a választ. Ahogy idősebb leszek, természetes módon szőrösödöm, mint mindenki, de nem tudom mely testtájakról "illene" ezt eltüntetni, és melyeken "nem gáz" egy srácnál. A családban én vagyok a legidősebb gyerek, édesapám késő negyvenesként már kevéssé foglalkozik ilyesmivel, meg az ő idejében ugye még más volt a módi... :D Szóval, tanácstalan maradtam, de szerintem jelent már meg itt hülyébb kérdés is...
Trollok kíméljenek... (Orkok és Nazgulok is...)
17/F
Hónaljadról, esetleg "odalent".
Ja meg (kivéve ha nem akarsz szakállat), az arcodról :)
Szerintem csak akkor muszáj leszedni, ha extrém szőrös.
Próbáld ki, aztán meglátod.
Hááát ... fura kérdés.
El sem tudom képzelni, ogy egy férfi - az esetleges borotválkozástól eltekintve - szõrteleníteni akarjon.
Ami meg a borotváalkozást illeti, manapság divat a borosta. Két dolgot akarnak vele kifejezni: vagy azt, hogy "igazi macsó vagyok", aki ilyesmivel nem sz@rozik, vagy, hogy "baromira fontos, elfoglalt vagyok, ilyesmire legutóbb tegnapelõtt volt idõm".
Ha egy csajszit zavar a férfi szõre, annál valami a nõiségével nincs rendben. ( Az arcra ez nem vonatkozik, az teljesen változó, van csaj akit zavar, ha szúr a partner, van aki épp attól indul be. )
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, valamilyen szinten értem amit mondasz, de úgy tűnik, most ez a 'divat', és ez pont olyan ága ennek, ami miatt az "igénytelen" jelzőt is meg lehet kapni (volt rá példa)...
Az arcról meg részemről annyit, hogy az jelenleg nem kérdés, az itt-ott foltokban jelentkező borosta nem kívánt hatást eredményez... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!