Mások is úgy hallják a hangunkat, ahogy mi?
Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 21:19
2/9 anonim válasza:
Nem. Mások olyannak hallják, mint amilyennek te is hallod felvételről.
3/9 anonim válasza:
Nem, teljesen másnak. Viszont nem is olyannak, amilyennek felvételről hallatszik. Úgyhogy ezt igazán sosem tudjuk meg.
4/9 anonim válasza:
Ezért szoktam felvételt készíteni,és a többiekkel visszahallgatni.
Ott is más a sajátom,de általában mások olyannak hallják,mint a felvételen.
5/9 anonim válasza:
Hát persze, nyugodtan pontozzatok le mindent, bátran.
6/9 anonim válasza:
Nem, de a felvétel is sokat torzít rajta, az sem ugyanolyan.
7/9 anonim válasza:
Nem olyan, mint felvételről, én az ismerőseim hangját valamennyire másmilyennek hallom felvételről, mint élőben, telefonon is más, skype-on is más, tehát ez nem jó példa. De az biztos, hogy nem ugyanolyannak hallják mások, mint mi magunkat. Viszont én megkockáztatom, hogy nem ugyanolyannak hallják különböző emberek sem ugyanannak az embernek a hangját.
8/9 anonim válasza:
Hallgassátok meg egy ismerősötök hangját élőben, majd felvételről, ugyanúgy hallani fogjátok benne azt a torzulást, mint amit a saját felvett hangotokban idegesítőnek hallotok. Szóval, nyugi, nagyon nem olyan a hangotok, mint amilyennek halljátok, de közel sem olyan gáz, mint a felvétel. :D
9/9 anonim válasza:
Nem, tapasztalataim szerint amit te hallasz az a jobbik verzio, amit masok rosszabb, es van a borzalmas ami felveteles visszahallgatas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!