Tényleg nincs olyan, hogy igaz szerelem? Mármint, amikor két ember úgy szereti egymást ahogy vannak, és azért szeretik a másikat, amilyen.
Dehogynem. Miért ne lenne? Csak nem olyan egyszerű ilyet találni egy olyan közösségben, ahol sokan gyakrabban váltanak nemi partnert, mint zoknit...
De a ritka nem azt jelenti hogy nem létezik, ne add fel! :)
Szerintem olvasd el ezt a cikket, nagyon jó a témában:
de van olyan...
csak meg kell találni
Nahát, én is ezt tartom, de nemrég a következőt olvastam itt a gyakorin:
"Olyan nincs, hogy igaz szerelem. Van szexuális vonzalom, vagy van barátság, vagy van anyagi előny. Erre a 3-ra alapulnak a párkapcsolatok. Ha 2 megvan belőlük egyszerre, a kapcsolat tartós lehet."
6
Miért? A rózsaszín ködre gondolsz, ami egy idő után elmúlik? Dehisz azt felváltja az igaz szeretet. Még mindig jobb mint azok amiket idéztem.
Amit idéztél az egy hülyeség :)
Viszont én azt éreztem hogy megtaláltam az életemben az igazit. Mégis véget ért. Leginkább azért mert nagy volt a távolság, és én tehetetlenül nem jutottam előrébb az életben. Szóval nem volt ideje átalakulni, az én esetemben. Több meg már nem lesz, mert én ezzel lezártam ezt az egészet az életemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!