Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek aranyosak a...

Szerintetek aranyosak a férfiak, ahogy rajonganak az autókért?

Figyelt kérdés
Hallgatják, hogy milyen, mekkora hangjuk van, hogyan gyorsul, mennyivel megy, stb.

2021. szept. 10. 09:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
55%
Inkább szánalmas. Egy olyan tárgyért rajongani, aminek ráadásul értelme sincs. Inkább szeresse a kutyákat, az állatokat tiszta szívből. Na az nyerő lenne nálam. :)
2021. szept. 10. 09:23
 2/22 A kérdező kommentje:

De gondolom, hogy beülni jól esik egy kényelmes autóba.

2021. szept. 10. 09:26
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
2# Nem vágyom rá. Imádok sétálni, ezerszer jobb, mint ücsörögni egy kocsiban, akármilyen drága is. Kényelmesen elhelyezkedni itthon is tudok!
2021. szept. 10. 09:29
 4/22 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy például 100 kilométert is sétálva teszel meg.
2021. szept. 10. 09:30
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem aranyos. 🤷‍♀️
2021. szept. 10. 09:30
 6/22 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem se. Plusz az ilyen férfiak általában az összes pénzüket a kocsira költik.

Apám ilyen volt, emlékszem mennyit veszekedtek anyámmal anno, hogy kellett volna ruha vagy cipő, fater meg az utolsó pénzünket is képes volt alkatrészre meg fényezésre meg ilyenekre költeni. Ez miatt engem kifejezetten taszít ha valaki ilyen, mert rossz talapsztalataim vannak.

2021. szept. 10. 09:33
 7/22 A kérdező kommentje:

De ezt úgy is lehet csinálni, hogy valakinek van pénze hozzá, nem veri el az összest. Az egy véglet, amit te felvázoltál.

2021. szept. 10. 09:36
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

Nekem egy csóró, impotens exem költött mindent a sportkocsijára, állt a bérelt teremgarázsban a csodaautó. Inkább azzal szöszölt, mintsem megoldja a valódi problémáit.

Ettől még neked lehet rá pénzed, járhatod vele a világot, találhatsz olyan nőt, akinek ez tetszik. Ne mások véleményével törődj, érezd jól magad és koncentrálj a szeretteidre!

2021. szept. 10. 09:41
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

Gondolom nem magadnak cimezted, 6 vagyok.

Igen, de minél több pénzed van annál többet költesz rá. De nem ez a lényeg amúgy, csak leirtam, hogy NEKEM miért nem jön be.

10/22 anonim ***** válasza:
83%

A kapcsolatok fő baja úgyis az, hogy totálisan ellentétes érdeklődésű és világnézetű emberek jönnek össze pusztán azért, mert passzolnak az ágyban.

Nem lennék együtt a párommal, ha őt abszolút hidegen hagyná mindaz, ami engem boldoggá tesz és leköt.

Sok ember ott hibázik, hogy nincsenek hobbijaik, nincs érdeklődési körük, így a párjuktól várják el azt, hogy szórakoztassák őket. Ha ezt a figyelmet meg kell osztaniuk egy hobbival, kiborulnak.

Válasszatok hasonló érdeklődésű párokat vagy olyat, akinek van legalább egy saját kreatív hobbija (nem, nem fáce), de nyitott megtanulni újat is.

1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!