Szerintetek aranyosak a férfiak, ahogy rajonganak az autókért?
Én férfiként ugyan szeretem az autókat, de szánalmasnak tartom amikor "csorgatják a nyálukat" a kocsikra...
Általában azok értenek a legkevébé az autókhoz, akiknek a jó autó abban merül ki hogy hangos, mennyi a végsebessége, drága, na meg a "csak a szmókendcsárm".
Engem sokkal jobban érdekelnek a típusonként eltérő, specifikus megoldások pl, hogy hátul mcpherson vagy épp merevhidas futómű van, több vagy épp csak egy lengőkaros.
Az ilyenek fognak meg, mint hogy az én autómban alulvezérelt és felülszelepelt (ohv) motor van.
Engem ez inkább nem vonz vagy totál semleges. Aranyosnak nem mondanám, nekem az autó egy használati tárgy.
Ha valakit ez érdekel, akkor persze tiszteletben tartom.
Provokalsz. De aranyosak altalanossagban a ferfiak, ahogy tudnak molyolni valamivel orakig, lehet az a vecetartaly is. Nokent faraszto es unalmas tud lenni, olyankor se latnak, se hallanak, lathatolag a noi nem kihalasat se vennek eszre.
De tenyleg birom a gyerekeknel is kiutkozo tulajdonsagot, ahogy valamiert lelkesednek, minden mast ki tudnak zarni olyankor. Nagy gyerekek, es a hibaik is ebbol adodnak, ha nem jol ertelmezik oket.
A nők többségének egy hobbija van, a férfi, amíg meg nem születik a gyerek. A férfi a szórakoztató központ és ha a szórakoztató központ nem figyel rájuk, akkor nem tudnak mit kezdeni magukkal. Ilyenkor persze a nőt egyre jobban idegesíti, hogy a férfi viszont nagyon el tud merülni a hobbijai egyikében, tehát jön a szekálás és bűntudatkeltés.
Minél többet szekálja a nő a férfit, a férfi annál jobban menekül a hobbijaihoz, ami örömet okoz neki.
Innentől belekeverik a történetbe a házimunkát is, ki porszívózott tegnap, miért nem nyírta még le a füvet, minek vacakol a kocsival, amikor ahelyett már megcsinálhatta volna az eresztakarítást.
És így lesz a párkapcsolatból rémálom, mintha az anyósával élne az ember.
Férfiak: sose költözzetek össze nővel, sokkal nyugisabb lesz az életetek. Ha pedig sokat szekál a hobbival, csak dobjátok ki és jöhet a következő. Garantáltan egyiknek sem lesz értelmes hobbija.
A férjem odavan az amerikai autókért van is idehaza kettő, meg egy OT-s, meg egy teherautó a melóba, és egy kis Skoda, amivel a családot furikázza. Nekem meg még jogsim sincsen.
Aranyosnak semmiképpen nem mondanám a lelkesedését, mélyen untat, évente egyszer elmegyek vele az amerikai autós fesztiválra, teleeszem magam hotdoggal, bulizok a koncerten, a drágám meg boldog, és lényegében együtt voltunk gyerekek nélkül, majdnem romantikusan.
Őt még elviselem, de lenne az az autóbuzzancsság, amivel már nem tudnék együtt élni.
És a kérdésedre válaszolva, hogy bezzeg beleülni meg jó, nos, a nagy batár amerikai autójában mindig hányingerem lesz, és büdös is. A busz meg a metró is nagyon örülök, hogy elvisz, ahova akarom, de azokat sem kell rajongva simogatnom, akkor a férjem autóját miért kéne?
Pedig te azt mondtad, hogy motorral közlekedsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!