Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan értelmezitek internetes...

Hogyan értelmezitek internetes beszélgetésnél azt a választ, hogy “ok” ?

Figyelt kérdés

Bunkóságnak tartom, főleg amikor írok egy regényt, erre egy “ok” tőmondattal letudja a dolgot. Ilyenkor el szoktam köszönni, mert én úgy értelmezem, hogy nem akar velem dumálni.

Az más, amikor valami miatt nem tud írni, vagy ha folytatja utána a mondókáját, de így önmagában rettenetesen idegesít.

2021. dec. 1. 15:10
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
19# Pontosabban ő kezdte. A beszélgetésnek nemcsak kérdésekből és válaszokból kellene állnia, hanem egyfajta eszmecserének kellene végbemennie, de sokszor megszakítják egy “ok”-kal.
2021. dec. 2. 12:31
 22/22 anonim válasza:
0%

Az OK, énnálam szövegkörnyezettől függően azt jelenti:

- Értem, hogy miről beszélsz.

- Legyen úgy, ahogyan te szeretnéd.

- A beszélgetés lezárása elfogadva.... (Kalap, kabát) :)

És a saját benyomásom erről a kérdésről:

A kérdező egyértelműen meg van SÉRTŐDVE, és ebből nem is enged :)

A gond az, hogy amit ír, az tartalmaz olyan elemeket is, amik CSAK AZ Ő FEJÉBEN VANNAK, míg mi többiek csak azt tudjuk értelmezni, ami le van írva....

Pld.

Kérdező ezt válaszolta: "3# Társkeresős oldal, ezt kifelejtettem."

Ha visszaolvassuk a kérdést és annak kifejtését, akkor abban a legkisebb mértékben sincsen szó társkereső oldalról.

A kérdező ezt írja:"internetes beszélgetésnél" ....... Ebből csak az derül ki, hogy INTERNETES BESZÉLGETÉS :) Hogy ez hol történik???? társkereső lenne???? Mi nem tudhatjuk, csak azt, hogy: internetes beszélgetésnél

Konklúzió:

Általában az ember azon sértődik meg, ami Őmagára is jellemző emberi hiba

Töröl

2021. dec. 3. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!