Hogyan tudok újra olyan lenni?
Figyelt kérdés
Gimnazista vagyok már két éve és amióta gimnáziumba járok, nem igazán vagyok önmagam, ezt nagyrészt a társadalmi életemre értem. Tudni kell rólam, hogy nem mindig voltam ilyen, még általános suliban 7.-ben döntöttem úgy, hogy változtatok magamon, azelőtt nagyon keveset beszéltem másokkal, kevés barátom volt és visszahúzódó is voltam, aztán ennek teljesen végetvetettem és 7-8.ban már egyre több barátom lett és egyre többet beszélgettem másokkal, ezáltal szerintem jóval könnyebben is barátkoztam. Aztán mikor átkerültem gimnáziumba egyszerűen mintha kicseréltek volna, ugyanott tartok, ahol 7. előtt. Nemtudom mit tehetnék és egyre rosszabb a helyzet(lassan már két éve tart), mostmár van, hogy meg sem tudok szólalni, nemtudom mit mondjak mikor valaki beszélgetni akar velem, pedig ezzel ezelőtt nem volt bajom. Valaki tud valamit amitől megint ugyanúgy tudok majd beszélgetni másokkal és barátkozni.2021. nov. 6. 16:10
1/2 anonim válasza:
Igen. Ismerd meg a Bibliát, és a benne lévő bőséges ismeret kikivánkozik belőled!
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
2/2 anonim válasza:
Minek kéne beszélni, érezd jól magad saját magad mellett. Gimiben meg csatlakozz az elvontakhoz, és elemezgessetek egy falevelet több órán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!