Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom atmasolni a...

Hogyan tudom atmasolni a filmjeime kulso merevlemezre? Nagyon sok filmem van lemezen (Divx) formatum atszeretnem masolni kulso merevlemezre!

Figyelt kérdés

A kerdesem a kovetkezo:Milyen hard drive tudja kezelni a FAT32-t, es melyik DVD vagy Bluray jatszo tudja kiolvasni USB bemenetel. Halottam az NTFS formatumrol de edig csak Fat32 est hasznaltam, (SD

A filmek kis meretuek a 15MB-1.5GB/file tehat a Fat32 tudja kezelni,legalab is ugy gondolom.Az egyik pc-m Win7,a masik Win Vista.Kb 2TB hd-t szeretnek rakotno usb-n a dvd-re. Ki mit ajanl ugy mint hard drive es ugy mint DVD&Bluray.Ha valaki tud segiteni reszletesen,vagy hasznal hasonlot,nagyon megkoszonom!

#Hogyan tudok atmasolni #kulso merevlemzre
2013. szept. 30. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, most 2teránál használj majd ntfst! A korszerű lejátszók/és a médialejátszós tvk is felismerik már, ezt a fájlrendszert. Ha csak filmeket tárolsz a vinyón, akkor elég egyben megformázni, és nem kell felparticionálni.

Ha a kicsi 2,5"os laptopvinyót veszel, az elmegy csak az usbről (ez a drágább), ha viszont asztali pcbe való nagy 3,5"osat (ez olcsóbb), akkor külön tápellátás kell neki konnektorból. Lehetőleg usb3asat vegyél.

Ezek jók:

[link]

Ahogy elnézem, csak ez 2,5"os:

[link]

Lejátszónak meg inkább blurayt ajánlok, mert már nem túl drágák, ellenben több film/zene/lemez formátumot ismernek a dvdlejátszókhoz képest. Az lg lejátszókkal megvok elégedve (usbs lg bluray lejátszók):

[link]

De ha elég modern filmlejátszós a tvd, akkor az is elkezeli uazokat a filmeket vinyóról. V elgondolkodhatsz egy sima médialejátszón is, amiben nincs lemezolvasó, hanem csak usb vinyóról, ill. pendrive-ról játszik filmeket.

2013. szept. 30. 21:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a vallaszodat.En WD my passport hd-re gondolttam,itt nalunk az 1TB kb:$80 2TB$120 korul van.Csak siman atszeretnem masolni a filmjeimet kb:800 film divx,mert tele a hocipom orakig keresgelni egy filmet!Bluray-nel Samsung vagy LG-re gondoltam.Mind kett gep tudja kezelni a Fat32/Ntsf formatumot.
2013. szept. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!