Hogyan értelmezitek internetes beszélgetésnél azt a választ, hogy “ok” ?
Bunkóságnak tartom, főleg amikor írok egy regényt, erre egy “ok” tőmondattal letudja a dolgot. Ilyenkor el szoktam köszönni, mert én úgy értelmezem, hogy nem akar velem dumálni.
Az más, amikor valami miatt nem tud írni, vagy ha folytatja utána a mondókáját, de így önmagában rettenetesen idegesít.
Ki ez az illető?
Valami közelebbi kapcsolatod, vagy random ismeretlen?
Anyám mindig ezt szokta írni. Akkor is ha kilométeres üzenetet írok.
Én akkor írom ezt valakinek, ha éreztetni akarom vele, hogy haragszom rá vagy nem tetszett amit írt.
Szerintem is ilyesmi amit írsz. De szerintem azért a tartalomtól is függ. Mert lehet olyan is, hogy tényleg nem tud, nem kell rá feltétlen többet írnia rá.
De szerintem az sem szerencsés, hogy bunkóságnak tartod. Attól, hogy nincs mondanivalója az adott témára vagy akár nem akar most beszélgetni, vagy akár egyáltalán nem akar beszélgetni veled, ettől még nem bunkó. Szóval szerintem nem jó elvárni, hogy a másiknak beszélgetnie kell. Hanem ha nem akar ne beszélgessen, ez hiteles akkor tőle.
#4: máskor ne írj regényt...
Könnyen azt hiheti a másik fél, hogy lelki szemetesládának akarod használni. Nem csoda, ha menekül...
Párbeszéd, és inkább kérdezz, mint mesélj magadról litániákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!