21/25 anonim válasza:
#1 vagyok
Én nem haragszom :D jól szórakozok az ilyesmin, hogy egyesek nem látnak az orruknál tovább ^^
Ennyi erővel kiírhatnám, hogy "mIÉrT bUNkÓ miNdEn paLi??" Kíváncsi lennék hányan háborodnának fel. De nyugi, nem írok ki ilyesmit, mert én nem általánosítok :)
22/25 anonim válasza:
Szerintem az 1-es nem sértődött meg. Az a baj, hogy azt hiszitek, aki nem mosolyog meg bólogat, az megsértődik.
23/25 anonim válasza:
#20 Na, igen, a 6. válaszban pontosan erre a jelenségre céloztam. Kérd meg anyukádat, főzzön neked gyorsan egy fincsi kakaót, az majd feledteti veled, milyen gonosz válaszok vannak itt.
24/25 anonim válasza:
7-esnek tökre igaza van. Bár én babyface-ként többször tapaszatltam ilyet nők részéről is. Belémkötnek, aztán ha vissza merek szólni, duplán ömlik rám a felháborodás. De hiszen ő azt hitte, hogy nyugodtan belém rúghat... Hát, nem.
25/25 anonim válasza:
Azért, mert a nők elsősorban érzelmi lények, és többségük borzasztóan kiegyensúlyozatlan, önbizalomhiányos.
Ha körülnézel ezen az oldalon, azt látod, hogy a nők 90%-a csak paneleket ismételget vagy támad, személyeskedik, borzasztóan ritka az érdemi válasz nőktől.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők nagy része részben kislány marad egés életében, és nagyon ritka, hogy felnőtt módjára reagáljon valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!