Miért sértődnek meg könnyen a nők? Ennyire érzékeny a lelkük?
Lehet. De lehet, hogy tapló voltál csak észre sem vetted.
Kicsit több infó kéne érdembeli válaszokhoz.
Egyébként, igen, nő vagyok.
Azért azt kétlem, hogy minden nő az a könnyen sértődő típus lenne - ennyire azért ne általánosíts.
Egyébként egy kis plusz infóval lehet hogy többre mennénk, így sokat én se tudok mondani.
megint egy troll kérdés? mi van itt ma már az 5.ilyen..
olyan általánosító esküszöm semmi konkrét infó..
Mert túlgondolnak, kombinálnak, és legtöbbször a megkeseredettség vezérli őket, korábbi tapasztalatlanságból.
Lásd 1-es, feltettél egy viszonylag ártalmatlan kérdést, erre nekiáll ismeretlenül letaplózni.
Ugyanakkor majd gondolkodás nélkül megsértődik, ha nem veszik fel xy munkahelyre, vagy ok nélkül elbocsájtják.
Kissé másabb lenne a világ ezen tulajdonságuk nélkül.
5.miért lettem lepontozva?
nektek se általánosító kb mintha minden nőt egy kalap alá venne..és ez nem mondható minden nőre..
Nem szoktam kiverni a panaszaimat. Elmondani szoktam. Általánosítani pedig azért általánosítok, mert sok sertődékeny nővel találkoztam már, illetve sokról hallottam ismerősöktől, haveroktól, munkatársaktól. Ezért gondolom, hogy a nagy átlag bizony ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!