Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért sértődnek meg könnyen a...

Miért sértődnek meg könnyen a nők?

Figyelt kérdés

2021. dec. 1. 12:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Miért kell általánosítani? Ezt magyarázd meg kérlek, kérdező.

Nem tőlem kérdezted, de igen, találkoztam már hisztis férfival, és hidd el nekem, rosszabbak, mint a leghisztisebb nő, akivel volt balszerencsém találkozni. Amit a #6-os leírt létező jelenség.

2021. dec. 1. 13:37
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
#8 Hajjajj....... :D de mennyivel.... 30-70 év közöttiekkel. Hihetetlen, hogy milyen hisztiket tudnak lenyomni.
2021. dec. 1. 13:43
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"Egy kölyök nem egyenlő a felnőtt férfival."

Bizonyos dolgokban nem, de sajnos a hisztiben ugyanott vannak. Egy 50 éves férfi ugyanúgy tud hisztizni, mint egy 12 éves kölyök.

2021. dec. 1. 13:45
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha 12 valaki évesen így viselkedik és mindenki ráhagyja, nehéz elhinni, hogy kinövi. És igen, és is találkoztam már hisztis férfival.
2021. dec. 1. 13:57
 15/25 anonim ***** válasza:
*12 évesen xd
2021. dec. 1. 13:57
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

A nők sokszor mélyebb lelki síkon élnek meg bizonyos dolgokat mint a férfiak. Így van például a szexben is, persze vannak olyan nők akik ezt is lazábban kezelik.

Ebben a témában sem lehet általánosítani, mert nekem is volt már olyan férfias kolléganőm aki Simson Schwalbe-val járt dolgozni és életében egyszer sem húzott fel szoknyát, de sírni sem láttam soha, pedig volt férje és gyerekei is. Hát rá mindent lehetett mondani, csak azt nem hogy hisztis lenne. Persze van a másik véglet, a "hülye hisztis pics@", akinek semmi sem jó, és nem tud alkalmazkodni sem helyzetekhez, sem emberekhez (nem is akar)!

Szóval nem minden nőre igaz, hogy könnyen megsértődnek.

Szerintem személyiségfüggő, hogy ki mennyire hisztis. Ha eddig mindig ilyenekbe futottál bele, akkor rosszul választasz kérdező!

2021. dec. 1. 14:03
 17/25 A kérdező kommentje:
Mit jelent, hogy mélyebb lelki síkon élnek?
2021. dec. 1. 14:13
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak is megsértődnek, csak ők dühösek lesznek, csapkodnak, verik a falat, ha szerencsés a családjuk, akkor csak a falat.
2021. dec. 1. 15:07
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

#17 "Mit jelent, hogy mélyebb lelki síkon élnek?"

Ez egy olyan téma amiről oldalakat lehetne írni.

A nők érzékenyebben reagálnak az élet minden területén bizonyos dolgokra.

A nő a befogadó fél pl. a szexben. Nagyon nem mindegy kit "fogad be és hogyan". Itt is fontos, csúnyán fogalmazva az utódok miatt, hogy a megfelelő embert válassza párjául. A nőknek erre van a "hatodik érzékük" (megérzés), és ezt mélyebb lelki síkon élik meg, azaz megérzik.

Most attól tekintsünk el hogy vannak egy éjszakás kalandok meg "hivatásos szakmunkások"! Az evolúció során a nők azért lettek érzékenyebbek, hogy gyorsabban reagáljanak bizonyos dolgokra, mint egy férfi. Ha gyereke születik egy nőnek, azt ő mélyebb lelki síkon éli meg mint egy férfi, minden szempontból (nem akarom ezt sem részletezni, mert órákig lehetne)...

Szóval egy nő mindig, minden téren érzékenyebben, fog reagálni dolgokra, mint egy férfi (a női hormonokról nem is beszélve).

Nem egyforma a férfi és a nő reakciója, de ez nem baj, ha jól kiegészítik egymást!

Férfiban és nőben is van érzékenyebb, hisztisebb. Az a lényeg, hogy a párkeresés során olyat kell találni aki számunkra megfelelő!

2021. dec. 1. 15:19
 20/25 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy a legjobban ezt az bizonyítja hogy az első válaszoló már ilyen ironikusan vissza is támadt. Ő már bevágta a durcit.
2021. dec. 1. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!