Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan hogy tudnak ilyen lazák...

Sokan hogy tudnak ilyen lazák lenni?

Figyelt kérdés

Sok olyan ember van, aki nagyon közvetlen tud lenni, akár ismeretlen emberekkel is. Gondolok itt egy ölelésre vagy a 2 puszira. Persze nem most covid idején. De én pl. szívesen adnék puszit mondjuk párom barátainak amikor hosszú idő után először látom őket, de egyszerűen nincs bennem a késztetés és kínosnak érezném. Holott a társaságban több lány is így viselkedik, mármint puszizkodnak mindenkivel. Mindig is ilyen voltam, sosem jött a számra a barátnőim között sem, hogy életem, édesem stb. Én vagyok fura? Vagy ez az introvertáltság? Pedig amúgymeg a társaság közepe vagyok, a folyton sztorizgatós, folyton poénkodós.

24/N

2021. dec. 1. 06:38
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Erre születni kell. Én sem tudnék egyből ilyen közvetlen lenni, de szerintem ez nem rossz. Más és más az emberek személyisége.
2021. dec. 1. 06:47
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
Nem nagy ügy, csak közvetlennek kell lenni.
2021. dec. 1. 06:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

én pl idegenekkel és "félidegenekkel" nem szeretem pusziszkodni

gondolok itt arra, hogy ismerős lány ismerőse akivel 1x találkoztam

de volt már olyan szitu is amikor többedjére láttam egy adott lányt, többieknek puszival köszönt, nekem meg csak "szia"-val, mert tudta nem vagyok puszilkodós típus

akár vadidegennel a buszon elég hamar úgy szóba tudok elegyedni, mintha 1000 éve ismernénk egymást, de ez a puszi dolog azért mélyebb ismeretséget igényel

a kézfogás az idegeneknél is belefér

ki hogyan szocializálódott, mikhez van hozzászokva

2021. dec. 1. 07:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Beszélgetni én is tudok bárkivel. De még a barátnőim felé sincs ez a puszizkodás, max ha ők odajönnek. Fura, mert szeretnék ilyen közvetlen lenni, de közben cikinek érzem részemről. :D
2021. dec. 1. 07:08
 5/9 anonim ***** válasza:

nem csak puszival lehetsz közvetlen

vagy szerinted ez egy gát amit szeretnél lerombolni?

ugye az emberek megszoknak dolgokat, elkönyvelik az embereket, mármint "megismerik az embereket" és ha hirtelen nagy változáson esel át azt lehet furcsának fogják találni

2021. dec. 1. 07:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem csak a puszira gondolok, csak most épp azt emeltem ki. Nem tudok csak úgy nekiállni mások előtt énekelni vagy táncolni, maximum discóban. De pl. egy házibuliban nincs azaz isten, hogy rávehetne bárki is. Cikinek érzem magam ilyen helyzetekben. Ilyenekre gondolok.
2021. dec. 1. 07:14
 7/9 anonim ***** válasza:

jó azért van különbség aközött, hogy másokkal közvetlen vagy, vagy épp olyan dolgokat teszel ami ciki lehet!

pl random a buszmegállóban sem kezd az ember táncolni ugye :)

házibuliban is úgy érdemes ezt megtenned, ha mások is táncolnak, vagy épp szeretnél másokat is belevinni kicsit ebbe!

meg azért vannak végletek...

az a szint sem jó, amikor valaki részegen vetkőzik a társaságban, vagy rosszabb esetben józanul

tehát a normális szintet érdemes megtartani ami számodra kényelmes és amit szeretnél!

2021. dec. 1. 07:19
 8/9 anonim ***** válasza:
#4 Ne érezd cikinek.
2021. dec. 5. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Menő dolgokat ne érezz cikinek, csak a gáz dolgokat.

Azok sem mindig gáz dolgok, mert pl. urológián is azért nem gáz, ami mondjuk kint a parkban az lenne (gumikesztyű, stb).

Érthető a példa :)

De biztos ezeket te is tudod, és nem kell elmondani. Akinek ezek nem egyértelműek, és felnőttként meg kell tanítani ezekre, ott már valami gond van :)

2021. dec. 5. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!