Sokan hogy tudnak ilyen lazák lenni?
Sok olyan ember van, aki nagyon közvetlen tud lenni, akár ismeretlen emberekkel is. Gondolok itt egy ölelésre vagy a 2 puszira. Persze nem most covid idején. De én pl. szívesen adnék puszit mondjuk párom barátainak amikor hosszú idő után először látom őket, de egyszerűen nincs bennem a késztetés és kínosnak érezném. Holott a társaságban több lány is így viselkedik, mármint puszizkodnak mindenkivel. Mindig is ilyen voltam, sosem jött a számra a barátnőim között sem, hogy életem, édesem stb. Én vagyok fura? Vagy ez az introvertáltság? Pedig amúgymeg a társaság közepe vagyok, a folyton sztorizgatós, folyton poénkodós.
24/N
én pl idegenekkel és "félidegenekkel" nem szeretem pusziszkodni
gondolok itt arra, hogy ismerős lány ismerőse akivel 1x találkoztam
de volt már olyan szitu is amikor többedjére láttam egy adott lányt, többieknek puszival köszönt, nekem meg csak "szia"-val, mert tudta nem vagyok puszilkodós típus
akár vadidegennel a buszon elég hamar úgy szóba tudok elegyedni, mintha 1000 éve ismernénk egymást, de ez a puszi dolog azért mélyebb ismeretséget igényel
a kézfogás az idegeneknél is belefér
ki hogyan szocializálódott, mikhez van hozzászokva
nem csak puszival lehetsz közvetlen
vagy szerinted ez egy gát amit szeretnél lerombolni?
ugye az emberek megszoknak dolgokat, elkönyvelik az embereket, mármint "megismerik az embereket" és ha hirtelen nagy változáson esel át azt lehet furcsának fogják találni
jó azért van különbség aközött, hogy másokkal közvetlen vagy, vagy épp olyan dolgokat teszel ami ciki lehet!
pl random a buszmegállóban sem kezd az ember táncolni ugye :)
házibuliban is úgy érdemes ezt megtenned, ha mások is táncolnak, vagy épp szeretnél másokat is belevinni kicsit ebbe!
meg azért vannak végletek...
az a szint sem jó, amikor valaki részegen vetkőzik a társaságban, vagy rosszabb esetben józanul
tehát a normális szintet érdemes megtartani ami számodra kényelmes és amit szeretnél!
Menő dolgokat ne érezz cikinek, csak a gáz dolgokat.
Azok sem mindig gáz dolgok, mert pl. urológián is azért nem gáz, ami mondjuk kint a parkban az lenne (gumikesztyű, stb).
Érthető a példa :)
De biztos ezeket te is tudod, és nem kell elmondani. Akinek ezek nem egyértelműek, és felnőttként meg kell tanítani ezekre, ott már valami gond van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!