En a paromnak (vagyis sajnos mar csak ex) nagyon szerettem fozni, es ele tenni az etelt, vagy ha mondjuk tudtam, hogy faj a hata, akkor kernie sem kellett, es megmassziroztam, vagy munka utan, mikor hazaerkezett, rogton kerdeztem, hogy engedjem-e a furdovizet. Ezek csak peldak a sok kozul, tehat ilyen gondoskodas szintjen. Nem tudom, ez anyaskodas-e.
34 eves vagyok.
2022. szept. 25. 22:42
32/42 anonim válasza:
Semennyire. Hideg a szívem mint a jég. Inkább engem szolgáljanak.
23L
2022. nov. 17. 00:16
33/42 anonim válasza:
Ferjemmel nagyon is❤ pedig sok patkanysaga van
23
2022. dec. 21. 13:31
34/42 anonim válasza:
Csak a párommal vagyok gondoskodó, meg ha gyerekem lenne, vele lennék.
2023. jan. 22. 08:19
35/42 anonim válasza:
Szeretteim közt csak a két véglet szerepel: egyik, aki utálja, ha így viszonyulnak hozzá, és elutasítja, másik, aki meg Elvárja (ez utóbbi viszont erős ellenérzéseket vált ki belőlem sajnos.)
Pedig alapvetően nekem ráadásul segítő szakmám van, szeretek segíteni elesett embereken, állatokon is, de a saját szeretteim körében ez valahogy nem tud megvalósulni.
2023. febr. 13. 20:14
36/42 anonim válasza:
Én csak egyik barátnőmmel néha
2023. febr. 13. 22:17
37/42 anonim válasza:
A barátaim és a párom úgy írnak le gyakran, hogy túlaggódó vagyok, mely bevallom igaz. Ha valaki bajuk esik, instant eltörik a mécses. Emelett szeretek gondoskodni rajtuk, bármiben segítek nekik, elég csak szólniuk. Törekedek arra, hogy jó barát, illetve élettárs legyek. Boldoggá tesz, ha ők is boldogok. Szóval én gondoskodó személynek mondanám magam, bár anyáskodónak sose hívtak és nem is tartom annak magam.
2023. júl. 31. 00:45
38/42 anonim válasza:
Nagyon. Viszont agyfaszt kapnak tole.
2023. okt. 5. 22:15
39/42 anonim válasza:
Én igazából nem is anyáskodós vagyok pedig úgy tűnhet ha szólok pl hogy valaki meg fog fagyni sülni, vagy pihenjen hasonlók. Igazából zavar ha aztán lebetegednek vagy idegbetegek lesznek mert rosszul érzik magukat, és végül is a saját érdekemben is szólok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!