Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ti mennyire vagytok...

Lányok, ti mennyire vagytok gondoskodóak, akár anyáskodóak a szeretteitekkel?

Figyelt kérdés
Ha korotokat is leírjátok, azt megköszönöm 🙂

2021. nov. 30. 15:37
1 2 3 4 5
 11/42 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
Anyáskodó meg gondoskodó nem vagyok, szerintem felnőtt emberként nekem nem felelősségem más felnőtt embereket tutujgatni vagy egyengetni, de nagylelkű, segítőkész meg kedves az igen.
2021. nov. 30. 18:13
 12/42 anonim ***** válasza:
68%

11

Szó sem volt arról, hogy többnek érzem magam ettől.

Csupán arról van szó, hogy jobban érzem magam tőle. Ezzel is kifejezem feléjük a szeretetemet.

Ja, és a mezítlábas rész természetes nem az utcára vonatkozott, hanem itthonra, amikor nagy eséllyel felfázhat.

Bár szerintem egyértelmű, ha kicsit is átgondolod, te szimplán csak kötekedni akarsz.

2021. nov. 30. 20:12
 13/42 anonim ***** válasza:
69%
Azért mert nem fázik a lába, még felfázhat.🤷‍♀️
2021. nov. 30. 23:03
 14/42 anonim ***** válasza:
76%
Semennyire. Amúgy utálom a gyerekeket, így a gyerekes/tutyi mutyi alakok akik felett anyáskodni kell könnyen felhúznak.
2021. dec. 1. 20:53
 15/42 anonim ***** válasza:
44%
Hajjajj, valami anyáskodó cunit vérig sértett a kommentem.
2021. dec. 1. 21:11
 16/42 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem én nem annyira. Magamtól nem igen kezdeményezek ölelést, bár amúgy szívesen fogadom általában. Írta valaki a sapkahordást pl., én nem akarok beleszólni más emberek dolgába, szerintem én ilyen jóindulatú figyelmeztetéseket is bővel a beleszólás kategóriába sorolok, és szerintem mellőzöm is ezeket. Segítőkésznek tartom magam, de a kényszeres segítés szerintem szintén nem az én világom, vannak olyan emberek, akik sokszor odaugranak másokhoz, meg tudni vélik, mire van szüksége stb. Ha az utcán valaki mellettem ejti el a bevásárlása teljes tartalmát, biztos segítek neki. De sokszor meg nem. A fiatalabbak se feltétlenül váltanak ki belőlem szülői érzéseket, pedig

45/N

2021. dec. 5. 11:09
 17/42 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem. Utálok másokat tutujgatni, ha valaki el is várná, azzal mindig problémás a viszonyom.

Mint ahogy azt is nagyon rosszul tolerálom, hogyha rólam akar valaki gondoskodni; akkor is nehezemre esik segítséget kérni, ha mondjuk beteg vagyok, és képtelen vagyok valamit megcsinálni önerőből.

20L

2021. dec. 14. 00:04
 18/42 anonim ***** válasza:
74%

Hát próbálok segíteni meg foglalkozni a szeretteimmel a magam módján, de anyáskodónak azért nem mondanám magam.

23

2021. dec. 14. 20:50
 19/42 anonim válasza:
100%

Nagyon annak gondolom magam. Barátoknál mutatkozik ez leginkább meg. Ha elmegyünk bulizni/inni valahova es nem másnál vagyunk próbálok én lenni a legjozanabb hogy fel tudjam hivni a szuloket ha gond van vagy elkiserni a buszmegállóba őket. De iskolában is sokszor mondom nekik hogy tanuljanak ne csináljak ezt meg azt mert azzal csak maguknak tesznek keresztbe pl ha tanarnak beszolnak szemtelenek. Volt olyan hogy egy kapcsolatban is nagyon anyaskodo voltam es észre is vettem magamon hogy lehet sok már amit csinálok.

16

2022. jan. 10. 17:28
 20/42 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon. És boldoggá tesz.
2022. jan. 19. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!