Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a leggonoszabb dolog,...

Mi volt a leggonoszabb dolog, amit egy emberrel megtettél?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Elloptam unokatesómnak egy játékát (mikor náluk voltunk, elraktam a zsebembe) és sose adtam neki vissza. Ráadásul nem is volt szükségem arra a játékra, sose játszottam vele semmit, csak örültem, hogy milyen ügyesen el tudtam lopni... :/
2021. nov. 27. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Bántottunk osztálytársaimmal egy lányt. Csúfoltuk állandóan. Nem is értem lelkileg, hogy bírta szegény. Pontosan emlékszem miket csináltunk vele. Gyerekfejjel viccesnek tűnt, azonban mára nagyon megbántam.
2021. dec. 9. 22:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Fura, hogy senki nem gondolt önmagára, pedig a kérdésben is benne van...
2021. dec. 9. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Amit magával tesz az ember, azután többnyire nincs bűntudata.

De ha mondanom kéne valamit, akkor az, hogy hagytam magamat belebolondulni egy lányba, akit fejben elképzeltem, de való életben a közelébe sem ért az elvárásaimnak. Hagytam magamat becsapni és hónapokig depressziós voltam egy hosszú ideje elképzelt, de ugyanakkor nem valós "szerelem" miatt. Később ezt nagyon megbántam, egyáltalán nem érte meg. Étvágytalan voltam, sokan szenvedtem. Fizikai kárt is tettem magamba, nem súlyosat, de így is elég gáz...

2021. dec. 10. 00:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Ez minden esetben így van, hogy belegondolok másokba dolgokat és olyan személyiségjegyekkel ruházom fel, amivel nem is rendelkezik.
2021. dec. 10. 06:06
 16/16 anonim ***** válasza:
De én ezt túltoltam. Hónapokig becsaptam magam. (Mert csak írásban beszélgettünk.) Olyannyira, hogy mikor élőben találkoztam vele hatalmasat csalódtam a személyiségében.
2021. dec. 10. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!