Többségében tetszenek azok az emberek a korosztályodból, akiket nap mint nap látsz utazásaid során?
Inkább nem. Kb. a magyarok 25%-a túlsúlyos, szóval a lányok 25%-a így már ki is esett. Még 25+%-ot sem nehéz kizárni, ha 10-ből kevesebb, mint 5 jön be az már az inkább nem kategória.
Ettől függetlenül elég sok szép lányt látni.
Abszolút nem figyelem az embereket.
Ha mégis, akkor talán úgy fele-fele arányban igen. A korosztályom zöme még nem elhízott, a túlsúllyal meg nincs problémám.
Viszont a korosztályomban már sok ember néz ki konkrétan középkorúnak, bár a járművön ránézve nem tudom, hány éves, ugye pont, hogy nem a korosztályomnak néz ki, szóval...
29N
Nem jönnek be, halálom a csőnacikás, bokavillantós, szőrmés, karcsúsított kabátos öltözködés a fiúknál (én sem öltözöm így). Értem én, hogy nem a ruha teszi az embert, de igenis számít összkép szempontjából.
21/L
7-es, most miért kötözködsz?
Evidens, hogy több száz idegen nem az én ízlésem szerint fog öltözködni pusztán azért, mert nekem ez meg az tetszik, ő viszont másban érzi jól magát. De sehol nem is írtam, hogy ennek így kéne lennie. A kérdező feltett egy kérdést, amire adtam egy választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!