A rokonságot, családot nem zavarja ha a temetésen a halottról olyan dolgokat mondanak amik távolról sem fedik a valóságot? És hogy nem kapnak néha röhögögörcsöt?
Figyelt kérdés
Nem álszent mindenkit a világ legjobb emberének beállítani, miközben lehet egy gerinctelen, alkoholista, hazug ember volt életében? Én ettől annyira undorodom, hogy szeretném én magam megírni azt a szöveget amit majd felolvasnak a temetésemen.2021. nov. 25. 16:46
1/3 anonim válasza:
Hmm tudom mire gondolsz..de figyelj utoljára had mondjanak róla szépeket még ha nem is fedi 100%-ban a valóságot...a temetés azoknak szól akik szerették az elhunytat és a lelki megnyugvásukhoz az segíti őket ha szépszavakkal búcsúztassák el az élők soraiból.
2/3 anonim válasza:
Jaj, ne is mond. Én is majdnem elröhögtem magam mikor a dédikémet temettük. Mindenki tudta, hogy egy kiállhatatlan személyiség volt, a temetésén még is az volt a halotti beszédben, hogy mindenki szerette. De ugye halottról jót, vagy semmit.
3/3 anonim válasza:
A nagyapám temetésén gondolkodtam el ezen.
Egy alkoholista szemétláda volt, aki verte a feleségét és a gyerekeit.
A búcsúztató szövegben egy szó sem volt igaz.
Gusztustalan ez az álszent viselkedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!