Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak oltásellenesek?

Miért vannak oltásellenesek?

Figyelt kérdés
Az egészség manapság sokkal több helyzetben van veszélyben. Az oltás még legalább szabályozott körülmények között zajlik. Nem úgy, mint azokkal a használt ipari hulladék autókkal való közlekedés, amivel sokan járnak. Az egészségtelen életkörülményekről már nem is beszélek. Az egészség nem ott kezdődne, hogy nem adatjuk be az oltást, hanem hogy egy biztonságos és minőségi környezetben élünk.
2021. nov. 25. 08:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
50%
Valószínűleg a zavaros kommunikáció miatt.
2021. dec. 8. 08:47
 62/67 anonim ***** válasza:
0%
Én addig vagyok boldog amíg nincs bennem az a lötty, ami nem véd semmitől, ugyan úgy elkapjátok a vírust, innen nem latom értelmét az egész oltásnak de mindegy, nem magyarázódom egy oltó birkának.
2021. dec. 8. 10:31
 63/67 anonim ***** válasza:
77%
Én inkább vagyok oltó birka, mint egy olyan ostoba ember, aki annyira buta, hogy még azt sem képes felmérni, mennyivel kevesebbet tud egy tanult orvostól. Persze nem véletlen mondják, hogy minél hülyébb valaki, annál magabiztosabb. Na meg te lebuktatod magad a kommunikációs eszközeiddel is de ebbe inkább már ne is menjünk bele.
2021. dec. 8. 11:19
 64/67 anonim ***** válasza:
67%

"Remélem bele döglesz a sok oltásodba amíg élsz."

Nyilván addig fogok beledögleni, amíg élek, ha már nem élek, hogyan dögöljek bele? :)

2021. dec. 8. 11:20
 65/67 anonim ***** válasza:
30%

Miért hiszik azt sokan, hogy mindenki aki nincs oltva, az életveszélyben van?

Igen, van aki belehal.

De ne felejtsük el, hogy a covid halálozási aránya ebben a pillanatban 1,97%, és soha egy pillanatig nem láttam 3% fölé menni még az oltások elött sem.

Szóval kijelenteni, hogy az oltatlanság életveszélyes, erős túlzás.

Egyébként lehet tudni, hogy oltás nélkül ki mennyire védett, van rá teszt: nekem pl 20.000 fölött van a szint, és 50-től számítasz védettnek. Van ismerősöm, akinek 27.000 szintén oltás nélkül.

Nem rossz az oltás, de le kéne állni ezzel az eröltetéssel, mert ez már alaptalan.

2021. dec. 8. 11:25
 66/67 anonim ***** válasza:
0%

Igyátok meg az összeset! Azt hallottam,hogy még rajtatok is segít.

Karácsonykor az kap több nyugdíjat és szaloncukrot,akin a legtöbb tűszúrás látható!

Na,már van is egy! Egyesek még a szemükbe is beadatták!

Elvégre a vak nem látja,hogy hányszor hazudtak,de azt igen hogy biztos okosabbak nálunk.

2021. dec. 8. 11:51
 67/67 anonim ***** válasza:
69%

"Az oltás még legalább szabályozott körülmények között zajlik."

Oké,csak azt nem értem,a kormány miért nem tájékoztatja megfelelően a lakosságot az oltásról?

Szeretnének minél több beoltottat,miközben egy csomó oltásellenest ők termelnek ki azzal,hogy az információk visszatartásával fenntartják a bizalmatlanságot.

Megkaptam mindhárom oltást,de valami azért itt nem kerek.

2021. dec. 8. 16:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!