Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak oltásellenesek?

Miért vannak oltásellenesek?

Figyelt kérdés
Az egészség manapság sokkal több helyzetben van veszélyben. Az oltás még legalább szabályozott körülmények között zajlik. Nem úgy, mint azokkal a használt ipari hulladék autókkal való közlekedés, amivel sokan járnak. Az egészségtelen életkörülményekről már nem is beszélek. Az egészség nem ott kezdődne, hogy nem adatjuk be az oltást, hanem hogy egy biztonságos és minőségi környezetben élünk.
2021. nov. 25. 08:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
30%

Igen, 19-es jól írja, poénnak szántam. Nem gondoltam, hogy ezt el kell magyarázni.

17-es voltam.

2021. nov. 25. 17:30
 22/67 anonim ***** válasza:
32%

Nem oltásellenes vagyok, mert nekem nem magával egy oltással lenne bajom, hanem azzal, amit művelnek.

Szerintetek normális az, ami folyik, hogy ilyen szinten erőltetik?

Az is undorító, hogy tényleg minden eszközt megragadnak annak érdekében, hogy az emberekre ráerőltessék az oltást. Pont nemrég olvastam egy cikket, hogy melyik országban miket adnak/adtak "jutalomként", ha beoltatod magad: lakást sorsolnak ki, 40 eurós kupon egy bordélyba, nyaralást sorsoltak ki, pénz, ingyen fesztiváljegy stb. Egyes munkakörökben is belekényszerítik ebbe az embereket, akik olyan helyzetben vannak, hogy nem tehetik meg, hogy felmondanak vagy új munkát keresnek, nem tudnak mit csinálni, kénytelenek beoltatni magukat. A rettegésben tartás, félelemkeltés is nagyon jól megy!

Szerintetek normális, hogy egy oltással ezt csinálják? Ami "nem kötelező".

2021. nov. 25. 18:23
 23/67 anonim ***** válasza:
24%
Mert bűzlik ez az egész virus.
2021. nov. 25. 18:46
 24/67 anonim ***** válasza:
84%

Nekem sajnos nem bűzlik. 2 ismerősömet is elvitte, most a harmadik kórházban, oxigént kap.

Mondanom sem kell, egyik se volt beoltva :(

2021. nov. 25. 18:55
 25/67 anonim ***** válasza:
73%

Ő, volt egy időszak, amikor szépen volt kérve. El volt mondva, hogy nem kötelező, de nagyon ajánlott ezért meg azért stb. Észérvekkel normálisan el lett mondva. Ez a cirka 10 millió emberből 5 milliónál talált be kb.

Szerintem ebből logikai úton az következik, hogy a többi embernél nem használ a szép szó, tehát akkor szabályozzunk.

Ez olyan, hogy az intelligens ember nem szemetel, többieknek meg tilos. :)

Szerintem te sem gondolod, hogy majd az oltásellenesek be fogják oltatni magukat, ha szépen mondjuk, mikor akkor sem teszik, ha csúnyán illetve még azelőtt sem. Csak sajnos ez nem elégséges átoltottsági szint, muszáj növelni.

Aki szerint hülyeségeket beszélek, annak ajánlom figyelmébe, hogy azért nem halt bele szamárköhögésbe, gyermekbénulásba, torokgyíkba stb, mert ez egy kötelező oltás és no lám, nincsenek is ilyen járványok. Valamikor a 70-80as években valaki kitalálta, hogy valami bajunk lesz a szamárköhögés elleni vakcinától, ezért a korábbi 85%os átoltottság lecsökkent 50% alá és emiatt kitört egy szamárköhögésjárvány. :DD gratulálok, sajnos agy nélkül is lehet élni. Nem hinném, hogy ezek a tények ne beszélnének magukért, nem chipet meg kutya f*szát oltanak belénk...

2021. nov. 26. 00:11
 26/67 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó vagyok, bocsi, az a járvány Angliában volt, azt lefelejtettem.
2021. nov. 26. 00:13
 27/67 anonim ***** válasza:
13%

És az oltás nélküli magas ellenanyagszintről, illetve az oltás utáni esetleges alacsony ellenanyagszintről mi az álláspont az oltáseröltető oldalon?

Ezt miért felejtitek el?

2021. nov. 26. 09:28
 28/67 anonim ***** válasza:
82%
Most lett covidos egy oltatlan kollégám, akivel egy irodában dolgozom, én oltottan nem kaptam el, pedig én tömegközlekedek is, ő meg csak besétál, mert közel lakik a munkahelyhez.
2021. nov. 26. 09:39
 29/67 anonim ***** válasza:
26%

A nagyokosok megjöttek.

Régen volt sok negatív tapasztalat oltással?

Megkaptuk,kész.

Most meg biztos mindenki hazudik,aki rosszul volt tőle,maradandó károsodása lett,vagy akár belehalt.

Elvégre kit érdekel 100 ember az 1 millióbol?

Majd ráírunk a papírjára valamit,kész,észre se veszi a nagytöbbség.

Gratula,1perc alatt kész az oltás,vadonat új,minden gyártó ország a másikét veszi,adja el,bizniszel,de megbízható.

Ha kevés gyára van minek ad el,ha van elég neki minek vesz?

Hol van a logika abban,hogy te válogathatsz hogy melyiket adatod be,ha az egészségedről van szó?

De mindenki akinek baja lett belőle,az hlye,agyhalott,xy párti,politikai gondolkodás miatt teszi/nem teszi,biztos hazudik...

2021. nov. 26. 10:04
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, bárminek lehet mellékhatása. Pár évvel ezelőtt szedtem egy erős antibiotimukot. Feküdtem az ágyban, na mondom elolvasgatom a papírt. Mellékhatások felsorolása sok-sok sort kitett, a legvégén pedig ilyenek voltak és nem túlzok, ez tényleg így volt:[..], fekete nyelv, hirtelen halál.

Rendben, ez valószínűleg úgy volt, hogy beszedte ezt a gyógyszert már pár millió ember, és közülük 1 (!!) meghalt és tudták bizonyítani is akár, hogy emiatt. Na most akkor mi lesz? Meghalok tőle, nem szedem be!! Csak itt beszélgetünk arányokról. Pl a biciklivel közlekedők (és most csak durván saccolok), minden százezrediket elütik és ebből minden ötödik meghal. Nem ülsz fel a biciklire akkor ezután?

Az itt a nagy baj, hogy ez egy globális probléma, mármint a vakcina és milliárdos mintánál (!) gyakorlatilag olyan eset is előjöhet, hogy az illető mondjuk kutyává változik :D hatalmas minta és nyilván vannak benne kirívó esetek. A biciklisek közt is vannak kirívó esetek és vannak biciklista-tagadók? Hogy veszélyes, mert elüthetnek?

Egyébként ennyi erővel minden veszélyes. Ne sportolj, mert túlterheled a szíved, meghalhatsz! Ne szexelj, mert szintén megterheled magad és meghalsz (ilyen konkrétan volt ismerősi körömben is). Mindenki hall nyilván a sportpályán történő tragédiákról, hogy szívinfarktust kapott a pályán. Igen, lehozzák ezt a cikket, de nem teszik mellé, hogy emellett volt aznap még milliószám ember, aki nem kapott infarktust. :)

Gondolkozzunk már kontextusban, ne legyünk buták...

2021. nov. 26. 11:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!