Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak oltásellenesek?

Miért vannak oltásellenesek?

Figyelt kérdés
Az egészség manapság sokkal több helyzetben van veszélyben. Az oltás még legalább szabályozott körülmények között zajlik. Nem úgy, mint azokkal a használt ipari hulladék autókkal való közlekedés, amivel sokan járnak. Az egészségtelen életkörülményekről már nem is beszélek. Az egészség nem ott kezdődne, hogy nem adatjuk be az oltást, hanem hogy egy biztonságos és minőségi környezetben élünk.
2021. nov. 25. 08:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
14%
Influenzába is volt elhalálozás mégse volt ez
2021. nov. 26. 20:05
 32/67 anonim ***** válasza:
41%
Szornyen van kezelve ez az egesz! Honnan kene tudniuk az atlag embereknek, hogy milyen fajta oltast adasson be maganak??? Nem egy szakembernek kene javasolnia, aki ismeri a betegét, hogy neked ez valo ezt add be, vagy ezt ne, mert xyz. Nevetseges ez az egesz ami jelenleg folyik az orszagban. Gyerekeknel a fel iskola karantenba van, de ne zarjuk le oket, fertozodjenek meg, hozzak haza. Miert nem lehetne leszeparalni az orszagot, se ki, se be, digitalis oktatas, otthonrol csak munkaba vagy boltba lehessen menni. Ezek a nagy "celebek" is mennek, nem birnak megmaradni a fenekukon, nekik menniuk kell ilyen szigetekre ide-oda. Ezek miatt tombol a jarvany, hozzak viszik a virust. Jaj, mert karácsony lesz es el kell kolteni a penzt, a kormany majd epiti belole a kovetkezo stadiont. SZORNYU!
2021. nov. 27. 12:00
 33/67 anonim ***** válasza:
100%
Ausztriaban is lezartak mindent mar vagy 1 hete es orszagunk vezetoje megmondta, hogy par nap lemaradassal kovetjuk Ausztriat. Megis, hogy van ez?
2021. nov. 27. 12:01
 34/67 anonim ***** válasza:
24%

Hány évig akarsz még otthon rettegni? Az embernek nem azért van az otthona, hogy ott élje le az életét. Javaslom, hogy nézd meg, hogy mi történik azokkal az idős emberekkel, akik ki sem mozdulnak otthonról nyugdíjas korukra. Segítek: mentális problémák (bár ez a korral is jár, de erősen rásegít, ha nem járnak sehova), depresszió, rossz hangulat, szociális készségek leépülése, undok, zsörtölődő jellem, rosszabb esetben alkoholizmus is akár.

2021. nov. 27. 12:04
 35/67 anonim ***** válasza:
80%
#34 én nem arról beszélek, hogy zárkózzunk be ÖRÖKRE, de egy-két hónapot mindenki kibír. Naponta több százan halnak meg, a fertőzöttek az egekben. Ezeket a számokat sürgősen lentebb kéne vinni.
2021. nov. 27. 13:48
 36/67 anonim ***** válasza:
18%

Nem tudom, hogy feltűnt-e, de 2020 márciusa óta mindig csak 1-2 hónap, csak 1-2 hónap, csak még 1 hónap hosszabbítás.... És azóta eltelt másfél év. Most is csak zárkózzunk be 1-2 hónapra, ugye? Mint az elmúlt másfél évben, úgy?

Továbbá hangsúlyoznám, hogy engem az oltatlanok hidegen hagynak, hoztak egy döntést, akkor viseljék a következményét. Nem fogok miattuk otthon kucorogni, mert ők hisztisek és szerintük Alienné változnak két-három vakcinától. Illetve végszóra, aki egészséges, oltott és mégis elkapja, az kb 0% eséllyel fog meghalni benne. Az már más kérdés, ha oltott, de közben van 44-féle másik alapbetegsége, akkor sajnos az oltástól függetlenül is elég rizikós csoportba tartozik úgy amblock is.

2021. nov. 27. 14:19
 37/67 anonim ***** válasza:
6%

Már megint a vészmadár.

Ugyanannyian halnak meg majdnem évente,ha van vírus ha nincs vírus.

Egy ismerős,akinek olyan munkája volt amit nem sokan vállalnának el,az nem bírta már és felmondott.

Ráírni a papírra,hogy covid mikor szívbajos volt az ember kicsit...

2021. nov. 27. 15:05
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
Engem a gyerekeim érdekelnek, és az ő életük. Elszomorító a mai társadalom es az emberi felfogás...
2021. nov. 28. 01:03
 39/67 anonim ***** válasza:
100%

Bizony. Nevetséges amikor olvasom, hogy "az én gyerekemhez nem nyúlsz" :D ostoba szülők

2021. nov. 28. 08:49
 40/67 anonim ***** válasza:
42%

Régen hősök :

Háborúban voltam,megvédtem a hazám.

Hősök ma :

Beoltattam magam.

Nem oltatom be magam,mert nem akarom hogy oltatlanok veszélyeztessék az egészségem.

Olyan gyógyszert nem veszek be,ami nekem azért nem hat,mert a másik nem vette be.

Delta variáns meg stb ki hozza be ha oltatlan ki/be nem jöhet csak oltottak?

100 éve benne van az egészségügyi törvénykönyvben,hogy vírus idején tilos oltani,mutációt is létrehozhat.

2021. nov. 28. 11:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!