Miért vannak oltásellenesek?
Hány évig akarsz még otthon rettegni? Az embernek nem azért van az otthona, hogy ott élje le az életét. Javaslom, hogy nézd meg, hogy mi történik azokkal az idős emberekkel, akik ki sem mozdulnak otthonról nyugdíjas korukra. Segítek: mentális problémák (bár ez a korral is jár, de erősen rásegít, ha nem járnak sehova), depresszió, rossz hangulat, szociális készségek leépülése, undok, zsörtölődő jellem, rosszabb esetben alkoholizmus is akár.
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de 2020 márciusa óta mindig csak 1-2 hónap, csak 1-2 hónap, csak még 1 hónap hosszabbítás.... És azóta eltelt másfél év. Most is csak zárkózzunk be 1-2 hónapra, ugye? Mint az elmúlt másfél évben, úgy?
Továbbá hangsúlyoznám, hogy engem az oltatlanok hidegen hagynak, hoztak egy döntést, akkor viseljék a következményét. Nem fogok miattuk otthon kucorogni, mert ők hisztisek és szerintük Alienné változnak két-három vakcinától. Illetve végszóra, aki egészséges, oltott és mégis elkapja, az kb 0% eséllyel fog meghalni benne. Az már más kérdés, ha oltott, de közben van 44-féle másik alapbetegsége, akkor sajnos az oltástól függetlenül is elég rizikós csoportba tartozik úgy amblock is.
Már megint a vészmadár.
Ugyanannyian halnak meg majdnem évente,ha van vírus ha nincs vírus.
Egy ismerős,akinek olyan munkája volt amit nem sokan vállalnának el,az nem bírta már és felmondott.
Ráírni a papírra,hogy covid mikor szívbajos volt az ember kicsit...
Bizony. Nevetséges amikor olvasom, hogy "az én gyerekemhez nem nyúlsz" :D ostoba szülők
Régen hősök :
Háborúban voltam,megvédtem a hazám.
Hősök ma :
Beoltattam magam.
Nem oltatom be magam,mert nem akarom hogy oltatlanok veszélyeztessék az egészségem.
Olyan gyógyszert nem veszek be,ami nekem azért nem hat,mert a másik nem vette be.
Delta variáns meg stb ki hozza be ha oltatlan ki/be nem jöhet csak oltottak?
100 éve benne van az egészségügyi törvénykönyvben,hogy vírus idején tilos oltani,mutációt is létrehozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!