Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Épp megy a hiradóban, hogy...

Épp megy a hiradóban, hogy egy átlag magyar család mennyire kevés pénzből kénytelen fennmaradni. Ez komoly, hogy kamionsoförként gond adodik hó közepén?

Figyelt kérdés

Tudniillik kamionsofőrként legtrágyább helyen is megkeresheti a 350 nettot. Pl posta.

+a nő keresete. Ha az nem elég 3-4 főnek hónap közepéig, akkor ott hatalmas gondok vannak.

Szerintem ez egy hamis propaganda.

Más hogyan vélekedik erröl?

Üdv, egy kamionsofőr senki

#kamion #Házonkívül
2021. nov. 23. 18:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

En5 eve kamionozok, nem iszok, nem cigizek, se jatekgep se semmi… de alt. De meg soha nem volt 1 millio feletti osszeg a bankkartyamon. Egyreszt allandoan , valtogatom a cegeket, mert rohadt gyorsan unalmas lesz az allando korfuvarozas, van ahol a ceg irja az utvonalat es mindig ugyan az, vagy epp a vezetoseg ugy szol hozzam hogy nem tetszik es veszekedes helyett inkabb felmondok es elmegyek mashoz, es ugye 2 ceg kozott vannak hetek amig nem dolgozok, stb… masreszt meg nem azert adok berbe a fiatal eveimet hogy uljek a penzem, mijdig van valami amit akarok, ez motival engem, mas tozsdebe oli az osszes penzet, en a szorakozasomba es kenyelmembe. Amugy se erdekelna csalad tema, hazat se akarok venni mert az is olyan hogy megunom mindig egy helyen lakni. Kicsit eletmuvesz elet ez, de pont ez az izgalmas az egeszben, a kiszamithatatlansag, ez egy olyan dolog mint aki ejtoernyozik, fel tole de megis szereti mert izgalmas. Normalis emberek ugyse fogjak megerteni :D

Ezt csak azert mondtam el mert egyesek itt piedesztara emelik magukat meg eralonna nyilvanitjak, mikozben van akit meg pont ez az eletmod nem erdekel… Megremit a tudat hogy tobb even at dolgozzak egy cegnel, tobb even at ugyan azt csinalni… eddig a Waberers volt az egyetlen olyan hely, ahol tenyleg valtozatos volt az elet, sose rakodtam 2x ugyan ott, mindig mas helyszin, uj dolgok… csak hat ott a fizetessel voltak gondok, mostanra meg mar ott is fix utvonalak lettek meg kotottebb melok… Az volt nekem az igazi nagybetus kamionozas, talan ott tudtam volna maradni tobb evig is.

2021. dec. 7. 23:19
 12/12 anonim válasza:
én pont a wabis fizetésből tettem félre. De ez amint írtam embertől is függ.
2021. dec. 7. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!