Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz lehet az hogy egy kb...

Igaz lehet az hogy egy kb 50kilós vékony csaj, erősebb lehet egy 85kilós biztonsági őrként dolgozó csajnál?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk a vékony csaj kék öves karatés, heti egy edzéssel, a biztonsági őrként dolgozó csaj meg heti átlagban egyszer konditerembe jár.

Kb egyforma magassak.

Vagy miből lehetne megállapítani hogy a biztonsági őr mondjuk ha lopáson kapná a karatés csajt, ott tudná e tartani, vagy vissza tudná e venni amit el lopott?

2021. nov. 23. 11:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Lehet erős egy vékony ember is,az életvitelétől függ. Én pl. 6 éves koromtól dolgoztam a mamáméknál (annyira utáltam a tanulást, hogy mindig hozzájuk szöktem, ők meg befogta dolgozni). Kapáltam, disznóvágásban segítettem, cipeltem az öntözőkannákat (10literes kannák, elsőre félig töltve egyet, a végén már kettő telit). Aztán fizikai munkára vették fel férfiak közé, napi 16 tonnát pakolunk. Legutóbb egy barátomnak nem indult az autója, megtoltam egyedül (60 kiló vagyok), de fürge vagyok, mert a munkámban kapkodni is kell. Ha a napod 8-10 óráját kiskorod óta fizikai munkával töltöd, erős leszel, és ha nem is véred agyon a másikat, azért tudsz benne kárt tenni rendesen, de heti 1 karateóra ehhez azért kevés.
2022. jan. 23. 13:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Önvédelmi oktatáson azt is tanítják, hogyan kerekedhetsz felül egy nálad fizikailag nagyobb emberen, ha szükséges.
2022. jan. 23. 15:10
 23/26 anonim ***** válasza:

Lényegtelen az erőszint egy vagyonőrnél, mivel "akció" esetén sosincs egyedül, ez mindíg "társasba" megy plusz még egy operatőr is van aki próbál mindent a lehető legjobban felvenni.

Nem véletlenül tesznek ki gyengének látszó őröket "közszemlére".

Vagy esetleg valaki látott már TEK-est a kereszeződésbe síppal nádihegedűvel?

Ez kb. ugyanazon az elven megy...

Amúgy ezt is próbálják kijátszani, mivel a videóskapacitás korlátozottabb így " több csapat" akciózik, az egyik feltünősködve látványosan provokál, de nem lépi át a határt a többi közben szétszóródva sunnyogva lop amit tud...

2022. ápr. 26. 19:15
 24/26 anonim ***** válasza:
Olyan is van, hogy csak egy őrt látsz, egy kis helyszinen ahol nem gondolnád, hogy van még más is, mert nem férnének el, de ha benyomja a pánikgombot a telefonon (applikáció van már erre is), akkor 5 percen belül jön a kivonuló osztag kocsival legalább 5 en...
2022. ápr. 26. 19:19
 25/26 anonim ***** válasza:

"ott tudná e tartani, vagy vissza tudná e venni amit el lopott?"

Nem kell, hogy ott tartsa, elég ha van róla felvétel, és legközelebb is jön. Vagy mégjobb,ha van civilruhás őrkolléga aki akár hazáig leköveti, vagy menetközben hívják rá a rendőrt.

Volt már, hogy csak hárman voltunk szolgálatban éjszaka egy nagytesoba és 8 fős piatolvaj bandát szedettünk le a bkv buszról a rendőrökkel, pedig csak egyikünk ment utánnuk. Az áruház reakciója az lett, hogy este 10 után elkerítették a szeszesital sorokat.

2022. ápr. 26. 19:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Azt kellene megérteni, hogy bűnt bárki üldözhet Magyarország egész területén, nem kell hozzá biztonsági őrnek lenni!

Rendőrséget bárki nyomravezethet, bűncselekményről bárki készíthet felvételt, és tanúskodhat is...

2022. ápr. 26. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!