Igaz lehet az hogy egy kb 50kilós vékony csaj, erősebb lehet egy 85kilós biztonsági őrként dolgozó csajnál?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a vékony csaj kék öves karatés, heti egy edzéssel, a biztonsági őrként dolgozó csaj meg heti átlagban egyszer konditerembe jár.
Kb egyforma magassak.
Vagy miből lehetne megállapítani hogy a biztonsági őr mondjuk ha lopáson kapná a karatés csajt, ott tudná e tartani, vagy vissza tudná e venni amit el lopott?
2021. nov. 23. 11:51
11/26 anonim válasza:
Kérdés mit csinál a nagyobb csaj a kondiban, mert eléggé tág fogalom a kondizás. A vékonyabb, kisebb fürgébb, plusz erős és technikás. Mióta megismerkedtem a krav magával tudom, hogy nem a méret a lényeg. 55 kilós barátnőm úgy küldte földre a 100 kilós hegyomlásnyi pasit, hogy csak nyekkent.
12/26 A kérdező kommentje:
11
Kondizik, minden félét gondolom.
Persze a karatéban is vannak szintek, azért írtam hogy kék öves a vékony csaj. Ez még egy esetleges kisebb női balhénál nem tudom mennyi "pluszt" érhet, egy biztonsági őr csajjal szemben (gondolom valami oktatást a tanfolyam alatt ők is kapnak).
2021. nov. 23. 12:28
13/26 anonim válasza:
Nézd 8as vagyok. Falusi és évekig boxoltam és 83kilo vagyok 186centi. Szerintem minden gond nélkül legépelném az irodista kollégám aki alacsonyabb fel fejjel de kb 25 kilóval nehezebb nálam, mivel semmit sem edz és teljesen el van tunyulva. Viszont ha csak dulakodás vagy birkózás lenne arra nem tudom a választ..
14/26 anonim válasza:
35kg kg eleg hatalmas kulonbseg am
16/26 anonim válasza:
Ki kéne probálni. A boltban elkéne valamit rejteni a csajnál, aztán ráuszítani a biztonsági őrt. :)
17/26 anonim válasza:
Esélytelen. Főleg nőknél, akiken jelentősen kevesebb az izom. Az erő nagyobb része jön a tömegből. Heti 1 karate pedig kb semmi.
18/26 anonim válasza:
Kérdező: te az a történetkitalálós vagy, aki mindig ugyanazokat a csajokat ugrasztja össze állandóan egymással, vagy ha nem is mindkettő, de az egyik mindig ugyanaz?
19/26 anonim válasza:
Konkrétan melyik izom erősebb? Vagy szerinted hogyan kell mérni az erőt?
20/26 anonim válasza:
Lehet erősebb, technikásabb és gyorsabb is a vékony csaj. Az sem mindegy, hogy a nagyobb csaj súlyából mennyi az izom és mennyi a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!