Miért van az, hogy a párok nagy része megcsúnyul a gyerekvállalás után?

Elég buta sztereotípiák alapján ítéled meg a gyerekeseket...
Nyilván létezik olyan is, amit leírsz, de ne próbáld általánosnak beállítani...
És hány ilyen igénytelen, mackónadrágos szinglit is lehet látni, városszerte.... Azokat nem látod a szemellenződtől? :-D

ANyukának a gyerek van kint a desktopján - a szinglinek meg a rühes macskája...
Natessék, egy ugyanolyan sztereotípia, mint amiket te felállítottál..
:))))))))))

napi fél-egy órát foglalkozzon a saját külsejével, miközben a gyerek mondjuk alszik vagy mesét néz
Emlékeim szerint - már nagyok a gyerekek - a fél-egy óra időnként arra volt csak elég, hogy elmenjek végre pisilni. Vagy az elmaradt házimunkában tüzet oltsak.
De ki lehet próbálni, hátha neked sikerül a nap 24 órájába 48-at belenyomni.

Kicsit mókásnak tartom hogy a kopaszodást a gyerekvállalással kötöd össze, nyilván ez az oka és véletlenül sem az öregedés :D
Illetve arról sem hallottam hogy férfiak a gyerekvállalás miatt híznak el.
Nyilván az anyukákra vonatkozó részben van egy kis igazság, de azért tegyük hozzá, hogy nem ez a gyakori, ha pedig előfordul akkor csak addig ameddig nem lesz nagyobb a gyerek

Szerintem is durva általánosítás. Az én környezetem tele van 30-as anyukákkal és 30-as szinglikkel is. Nincs különbség külső vagy igényesség tekintetében.
Aki gyerek előtt igényes volt, az utána is az és vica versa.
Szerintem a szociális helyzettel sokkal jobban összefügg.

Ismerek pàr gyerekes családot a környezetemben. A tesómékat például. A felesége 2 gyereket szült, de ugyanúgy sminkel, hajat mos, elmegy edzeni, fut és figyel magára, mint azelőtt. A tesóm szintén. :D
Aki a gyerek előtt nem volt igénytelen, az azután sem lesz.
Az a jelenség amit leírtál, max az ősanyákra jellemző, akik mindent és mindenkit alárendelnek a gyereknek és az az életük értelme, hogy anyák legyenek. Nem számít sem a férj utána, sem a kinézet, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!