Miért gondolkodnak megkésve az emberek (nagy része legalábbis)?
4-es a tankönyvek ugyanugy dragabbak lettek attol fuggetlenul hogy evrol evre szeptemberben kezdodik az iskola.
Es nem mindenkinek akkor van penze mikor akciozzak. Most vagy az iskolai cuccra teszi felre a penzt vagy a gyereknek vesz kajat es ruhat es cipot es iskolakezdeskor a tanito ad nekik adomanyozott tankonyvet.
Lehet ezek a csaladok inkabb vettek a gyereknek kajat evkozben es aprankent kuporgattak ossze a fara a penzt akkora amin a tuzepes ismerosod morog. De egy jo logisztikus erre szamit es beszerzi mielott meg a szegenyebb reteg is megy fat venni vagy szenet. Nem ők kérték hogy ezzel foglalkozzon. Ő választotta ezt a szakmát. Azt megérteném ha atrocitas érné. De szimplan lehet az a vevo mar x-edik helyen nem talalt szenet. Mellesleg nem irtad hogy mit mondott a vevo. Igy erdemben csak talalgatni tudunk.
"Es nem mindenkinek akkor van penze mikor akciozzak."
Tőled is megkérdem: akinek júliusban nicns, annak szeptemberben hirtelen honnan lesz pénze...??? Amikor ráadásul már drága....
Szerintem a munka, magánélet, kevés pihenés stb. túl sok energiát elvisz.
Leglaábbis nálam, mindig olvasgattam a bitcoin meg a hasonlókról, be is akartam fektetni, de ajh még sem, most meg látom, hogy mind több 1000% ot ment csak idén :D
Rohadt gáz, de ez van, megy az élet, nagyon gyorsan történnek a dolgok, és sok mnidenről lemarad az ember.
Lustaság, bizonytalanság, kevés energia, sok stressz, ráér holnap stb.
Bár a tüzelő kicsit más, ott lényegesebben könnyebb tervezni, mert majdnem minden éven fix, hogy nagyjából mikortól kell, meg mikor olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!