Miért gondolkodnak megkésve az emberek (nagy része legalábbis)?
Sajnos sokan nem tervezik az életüket, hanem ad-hoc alapon, carpe diem módon élnek..
Aztán meg nekiállnak hőbörögni, hogy miért olyan drága az X, Y, Z termék...
Ha megvette volna tavassszal, akkor olcsóbb lett volna. De ezt egy ilyen embernek hiába mondod...
A hab a tortán, mikor az ilyenek nekiállnak mindenkit hibáztatni (politikát, szomszédot, rokonságot) a saját hülyeségükért...
Nem kell velük foglalkozni!
3: engem csak akkor zavar, mikor a média felfújja és sajnáltatja az ilyen nemtörődöm embereket...
Mikor pl. szeptemberben elkezdik, hogy jajj, mennyibe kerül az iskolakezdés...
kb. 100 éve szeptemberben kezdődik az iskola, nem meglepetésszerű dolog, hogy a gyerek(ek)nek meg kell venni az írószereket, egyéb iskolai cuccokat. Ráadásul nyáron tényleg hatalmas engedménnyel kínálják a hipermarketek ezeket....
4 Az egy dolog...De már a fogantatáskor tudták, hogy a gyerek iskolás is lesz.Akinek gondot okoznak az alapvető tanszerek, annak lehet inkább hörcsögöt kellett volna venni gyerekvállalás helyett.
Én mindig kiakadok azon is, mikor az iskolakezdésbe beleszámolják a gyerek komplett új ruhatárát növekedés miatt, bútorokat, mint íróasztal és szék...WTF? Ezt soha nem értettem.Jó, hogy már a babakori pelenkát nem számolják bele az iskolakezdésbe.
#7: ja-ja, a szenzációhajhász "tízmillió mélyszegény van Mo-on" típusú baromságoknál ez is mindig előjön..
Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!