Mennyire vagy férfias, ha férfi vagy, és mennyire vagy nőies, ha nő vagy?
Nő vagyok (bár elég fiatal, inkább lányozni szoktam magam).
Külsőre leginkább csajosnak mondanám magam, és mások is ezt szokták mondani. Ez alatt azt értem, hogy nőiesen öltözködöm, pl. mindig kiemelem az alakomat, szeretek csinos felsőket hordani, viszont mindezt “lazább” formában - általában sportcipőben vagyok, farmerban stb.
Akiket igazán nőiesnek mondanék, azok kecsesek, finomak, vagy éppen, hogy határozottak, de van egy alap nőies kisugárzásuk (ez lehet gesztusok, tartás, öltözködés, személyiség miatt is akár) - hozzájuk képest sose érzem magam nőiesnek, pedig fiús se vagyok. :D
Aztán jó példa, hogy hiphopot táncolok, ahol 90%-ban lányok vannak, és itt is főleg a nőiesebb vonalban tudok kiteljesedni, viszont pl. egy balettoshoz vagy műkorcsolyázóhoz képest nagyon fiúsnak érzem magam. :D
Személyiségre passz, abban is hibrid vagyok, de inkább nőies. (Bár a hagyományos “női értékeket” nem képviselem, pl. nem akarok gyereket. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!