Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A világ legérdekesebb dolga;...

A világ legérdekesebb dolga; maga az ember? A legértékesebb pedig az információ?

Figyelt kérdés

Ha létezik maga a szó; h. ÉRDEKES; akkor pedig létezik maga az érdekes ember is. Akkor pedig vannak a nem( annyira) érdekes ; unalmas emberek is. Ha úgy tetszik nekik - a többségnek- unalmasnak; szürkének kell lenni ahhoz; hogy a többiek érdekesek; színesek lehessenek. HOGY miért mondom mind Ezt? Mitől unalmas az unalmas; érdekes az érdekes? Megmondom az őszintét ... én magam se tudom.

A közvetlen környezetem érdekes ( különleges?!) embernek tart. Ahogy én is önmagamat. Tudom; ez most "kissé" meredek kijelentés. Elsőre " kissé" egoistan ; narcisztikussan hangozhat. Minden esetre nem igazán szimpatikus kijelentés. Nem is lehet az. Meg ha vki úgymond érdekes; különleges az sokszor nem is tudja önmagáról; sokszor tényleg ezt csak a közvetlen környezete érzi. Sokszor õk se. Érezhetnek valamit* egy olyan emberről ; aki valamiért; valamiben* más õk; vagy a összes többi ismerősük. Az érdekes emberõl szól ez az írás.Ez nem egy egzakt írás. Nem is lehet az. Ezért a sorokert tehát erőssen tamadhatova válok. A negatív kommentek hada borítékolható. Legyen. Én vállalom. Megpróbálok valamit; amit eddig az emberiség történetében nem lathatunk; Nem hallhatunk. Ezt ti MOST se fogjátok; de megpróbálom körül- ; leírni.

Tehát egy emberõl; egy anyagról . Megprobalom. Nincs vesztenivalóm.Dehogyis NEM. Rengeteg. Adok érte egy életet...

Tehát milyen az érdekes; különleges ember? Létezik egyáltalán?

2021. nov. 9. 02:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Az érdekes és az információ összetartozó fogalmak. Az érdekes eleve azt jelenti, hogy több információ érdekelne róla. Minden tudásunkat információkból szerezzük. Nyilván ezek közül egyeseket jobban preferálunk másoknál, többnyire a tárgyuktól függően.
2021. nov. 9. 09:09
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Jelentettelek.
2021. nov. 9. 09:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Aztán mire fel? Volt helyes írási hiba? Vagy bután érzed magad? :)
2021. nov. 9. 09:41
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

"ebből a kérdésből nem derül ki mit szeretne megtudni a kérdező"...

Jószándékúan filozófia szakot javaslónak pedig megvetés a válasz.

2021. nov. 9. 09:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Jaja
2021. nov. 9. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
Ezen a kérdesen nincs mit jelenteni. Ha nem tetszik menj tovabb.
2021. nov. 9. 10:22
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem derül ki tulajdonképpen amit a kérdező meg szeretne tudni.
2021. nov. 9. 10:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Az elmetrkre vagyok kíváncsi; H ti ezt a kérdést H látjátok. Nekem magamba már van e témakörben egy kialakult gondolat köröm; és arra vagyok igazából kíváncsi; H ez mennyire fedi a többi ember gondolkodas módját
2021. nov. 9. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!