A világ legérdekesebb dolga; maga az ember? A legértékesebb pedig az információ?
Ha létezik maga a szó; h. ÉRDEKES; akkor pedig létezik maga az érdekes ember is. Akkor pedig vannak a nem( annyira) érdekes ; unalmas emberek is. Ha úgy tetszik nekik - a többségnek- unalmasnak; szürkének kell lenni ahhoz; hogy a többiek érdekesek; színesek lehessenek. HOGY miért mondom mind Ezt? Mitől unalmas az unalmas; érdekes az érdekes? Megmondom az őszintét ... én magam se tudom.
A közvetlen környezetem érdekes ( különleges?!) embernek tart. Ahogy én is önmagamat. Tudom; ez most "kissé" meredek kijelentés. Elsőre " kissé" egoistan ; narcisztikussan hangozhat. Minden esetre nem igazán szimpatikus kijelentés. Nem is lehet az. Meg ha vki úgymond érdekes; különleges az sokszor nem is tudja önmagáról; sokszor tényleg ezt csak a közvetlen környezete érzi. Sokszor õk se. Érezhetnek valamit* egy olyan emberről ; aki valamiért; valamiben* más õk; vagy a összes többi ismerősük. Az érdekes emberõl szól ez az írás.Ez nem egy egzakt írás. Nem is lehet az. Ezért a sorokert tehát erőssen tamadhatova válok. A negatív kommentek hada borítékolható. Legyen. Én vállalom. Megpróbálok valamit; amit eddig az emberiség történetében nem lathatunk; Nem hallhatunk. Ezt ti MOST se fogjátok; de megpróbálom körül- ; leírni.
Tehát egy emberõl; egy anyagról . Megprobalom. Nincs vesztenivalóm.Dehogyis NEM. Rengeteg. Adok érte egy életet...
Tehát milyen az érdekes; különleges ember? Létezik egyáltalán?
"ebből a kérdésből nem derül ki mit szeretne megtudni a kérdező"...
Jószándékúan filozófia szakot javaslónak pedig megvetés a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!