Ha valaki öngyilkos lesz, akkor általában mennyi idő alatt jut el az információ a tágabb ismerősi köréhez? Eljut egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nyilván a család, rokonok azonnal megtudják, de mondjuk olyan barátok, akikkel a család nincs kapcsolatban, hogyan értesülnek róla, ha egyáltalán?2021. okt. 24. 16:05
2/7 anonim válasza:
Ha olyan öngyilkosság történik akkor lehet olvasni róla általában.
3/7 A kérdező kommentje:
"Ha olyan öngyilkosság történik"
Milyen?
2021. okt. 24. 16:26
4/7 anonim válasza:
Haverról úgy tudtam meg hogy egy másik barátja írt ki a facebookjára valamit a halálhírével kapcsolatban.
5/7 anonim válasza:
Vagy eljut vagy nem.
Van több ismerősöm aki öngyilkos lett. Egyik sem igazán közeli, egyik felettem járt 1-2 évfolyammal általános suliban, másik pár hónapig volt munkatársam.
Minden évben tele van a Facebookjuk "Boldog születésnapot" meg "Isten éltessen sokáig" jókívánságokkal. Ami valahol kicsit morbid.
6/7 anonim válasza:
Igen, faluban, kisvárosban, ha reggel valaki meghal, akkor olyan dél körülre 70% már tudja, másnapra már közel 100%.
7/7 anonim válasza:
Nyilvános öngyilkosságra gondoltam. A közeli barátok meg megtudják. Szerintem ez oké és nem kell mindenki ezt pletykálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!