Valamilyen információ hogy a BTR-ek helyett és a régi rakétarendszer helyett milyen új járműveket kap az MH? (ha kap egyáltalán valamit)
Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 00:00
1/5 anonim válasza:
boxer a legvalószínűbb, de múlt héten egy szinagpúri jelölt is a képbe jött hazai gyártással, de ez lehet csak nyomásgyakorlás a boxer gyártója felé
elvileg NASAMS de semmi se biztos
2/5 A kérdező kommentje:
Én is a boxerre gyanakodtam. A NASAMS az hordozható(nem úgy hogy eltudják e vinni a-ból b-be úgy hogy valami szállítóra rakják és akár onnan is tudna lőni)? Mert én nem hallottam róla semmit és elég jó lenne.
2020. okt. 27. 12:09
3/5 A kérdező kommentje:
Még elvileg a Boxernek +pont hogy a Lynx-ek tornyát is lehet rá rakni és azt gyártani fogjuk.
2020. okt. 27. 12:10
4/5 anonim válasza:
Terrex család ból 3 tipus van!,Terrex 2 ússzoképes a Terrex3 erősen páncélozott!Boxer mellé nem tartanám kizártnak mind két típust rendszeresitsűk!De az se kizárt hogy Terrex 2és 3ast is beszerzi a Honvédség!
5/5 anonim válasza:
oly annyira hordozható, hogy még a radaroktól is elvihető a rakéta egység, ebben rejlik az erőssége, ha a repülő látja a radart, és messze lévőnek hiszi, közben meg már lehet rég berepült a rakéta hatósugarába, ami jóval közelebb van hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!