Titeket tolt már le ismerősötök konkrétan azért, mert hogy nem likeolgatjátok a Facebookon a fényképeit?
Figyelt kérdés
Tegnap írt rám, hogy rég nem jelentkeztem, és hogy a fényképeit sem lájkolom, és hogy van-e ennek esetleg valami oka. Nincs amúgy, máskor is megesett már, hogy 3 hétig nem találkoztunk és nem is írtunk egymásnak. De nem is ez a lényeg. Likeolni sem szoktam minden egyes fényképét, csak amelyik tényleg érdekes valamiért. De ilyen most esett meg velem először, hogy ezt valaki a szememre veti. Én gyerekes hülyeségnek tartom. Ti hogy vagytok vele?2021. nov. 7. 09:32
21/25 anonim válasza:
Igen, egyszer egyik ismerősöm szóvá tette ezt. Megkérdeztem, hogy miért tartja ezt lényegesnek, mire azzal válaszolt, hogy szerinte ez egy barátság fontos alappillére. Természetesen még aznap megszakítottam vele minden kapcsolatot.
22/25 anonim válasza:
Volt egy főnököm, aki leste, melyik kollégák lájkolják és kb kötelezővé tette :D
Ha valaki nem lájkolta, már hőbörgött. Nagyon szánalmas.
23/25 A kérdező kommentje:
22: Uhh, és ez hogy történt konkrétan? Miket mondott? Hogy aki nem lájkolja, az ki lesz rúgva?
2022. ápr. 10. 21:42
24/25 anonim válasza:
Volt rá példa. Már nem az ismerősöm.
25/25 anonim válasza:
Nem fenyegetett kirugással, csak üvöltözött. Ezért inkább lájkolták, hogy ne kelljen hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!