Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket tolt már le ismerősötö...

Titeket tolt már le ismerősötök konkrétan azért, mert hogy nem likeolgatjátok a Facebookon a fényképeit?

Figyelt kérdés
Tegnap írt rám, hogy rég nem jelentkeztem, és hogy a fényképeit sem lájkolom, és hogy van-e ennek esetleg valami oka. Nincs amúgy, máskor is megesett már, hogy 3 hétig nem találkoztunk és nem is írtunk egymásnak. De nem is ez a lényeg. Likeolni sem szoktam minden egyes fényképét, csak amelyik tényleg érdekes valamiért. De ilyen most esett meg velem először, hogy ezt valaki a szememre veti. Én gyerekes hülyeségnek tartom. Ti hogy vagytok vele?

2021. nov. 7. 09:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Igen, egyszer egyik ismerősöm szóvá tette ezt. Megkérdeztem, hogy miért tartja ezt lényegesnek, mire azzal válaszolt, hogy szerinte ez egy barátság fontos alappillére. Természetesen még aznap megszakítottam vele minden kapcsolatot.
2022. ápr. 10. 17:32
 22/25 anonim ***** válasza:

Volt egy főnököm, aki leste, melyik kollégák lájkolják és kb kötelezővé tette :D

Ha valaki nem lájkolta, már hőbörgött. Nagyon szánalmas.

2022. ápr. 10. 19:56
 23/25 A kérdező kommentje:
22: Uhh, és ez hogy történt konkrétan? Miket mondott? Hogy aki nem lájkolja, az ki lesz rúgva?
2022. ápr. 10. 21:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Volt rá példa. Már nem az ismerősöm.
2022. ápr. 13. 17:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem fenyegetett kirugással, csak üvöltözött. Ezért inkább lájkolták, hogy ne kelljen hallgatni.
2022. ápr. 14. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!