A mai generáció ennyire szégyellős vagy miért nyomja mindenki ezeket az emojikat? Xd
Figyelt kérdés
🙈🥺👉👈2021. nov. 5. 11:02
2/4 anonim válasza:
Én szégyellős vagyok, de nem nyomok emojikat.
3/4 anonim válasza:
Gondolom mit kapok most ezért, de leírom XD
Mert az hiszik, hogy "cuki", mert ő ilyen kis "shy". Köszönd a TikToknak. Leginkább azok (a lányok) csinálják, akik szeretik, ha valaki dominálja őket vagy apakomplexusuk van. Fvckboyok szeretik az ilyen kis bizonytalan lányokat, mert őket könnyű irányítani.
Ismerek olyat, aki élőben is lefelé néz és összerakja az ujjait, ha valakihez szól, nekem instant szekunder szégyenérzet...
4/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ilyeneket perverz pasiktól kapok. A majom az kajak olyan, hogy "küldesz képet a cicidről?" és utána ott a kis majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!