Hs tudom mit rontottam el,min kell változtatni,de azt érzem,hogy meg vagyok bénulva,hogyan mehetnék tovább?
Próbálj olyan dolgokat csinálni amitől félsz, vagy úgy érzed nem vagy elég jó hozzá. Ezzel kilépsz a komfortzónádból, fantasztikus érzés.
Pl én sokáig éreztem azt hogy nem tudok főzni. De kinéztem egy receptet és megcsináltam, finom lett. Akartam úszni, de nagyon féltem hogy a dagadt testemet és a szánalmas kapálozasomat fogják megvetően bámulni. Elmentem, és ki nem találod, a kutyát nem erdekelte hogy mit csinálok. Jól éreztem magam, és azóta is járok. Azt hittem buta vagyok és semmi keresnivalóm felsőoktatásban. Most épp készülök emelt bioszra és kémiára, az orvosi a cél és mindent meg is teszek érte.
Ha tudod mit rontottál el és min kéne változtatni, akkor csak a kishitűséged tart vissza, amit mások vertek beléd, és amire magadat hergeled évek óta. Kicsit próbálj elvonatkoztatni attól amit hiszel magadról, hogy megtaláld azt amilyen valójában vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!