Orosz barátom van, miért néznek ránk úgy, mint a véres bugyira?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy a magyar emberek többsége miért a múltban él és miért nem képes túllépni a múltbeli sérelmeken? Én barátom sem magyar és én is megkaptam már párszor, hogy aki magyar létére ruszkival leáll, az ilyen meg olyan... De sok olyan lánytól is hallottam hasonlókat, akiknek szintén külföldi barátjuk van. Minden népcsoportra tudnak valamit mondani. Miért nem akarják megérteni, hogy az orosz megszállás nem egy mai huszonéves fiú tehet??? Meg, hogy közöttük is vannak normálisak és azért vagyunk együtt, mert szeretjük egymást és nem másért...2021. okt. 31. 22:07
21/21 anonim válasza:
Azért elég gázak ezek a válaszok, hogy teljes nemzeteket ítélnek el emberek egy részük bűntettei miatt, főleg, ha azok generációkkal ezelőtt történtek. Ez egyik """dédnagyapám""" is egy erőszakoló orosz katona volt és pletykák alapján elképzelhető, hogy a másik oldalon is volt egy orosz katona, de ezért eszembe se jutna bárkit is hibáztatni. Ez azoknak a konkrét embereknek a bűne, nem a teljes nemzeté. Az oroszokra jellemző társadalmi normák miatt megint nem a kedvenc nemzetem, de azért hülye lennék egy konkrét személyt elitélni ezért, akikra ezek a tendenciák pont nem igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!