Mit tegyek? Van egy olyan barátom, akinek megmondtam, hogy csak 10:30 ig maradok fent, de nem érti és mindig utána hivogat, pedig egész délután otthon van már 4 órától. mégis akkor találja ki hogy neki kellek, de én meg így nem tudok eleget aludni.
Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 22:57
1/8 anonim válasza:
Némítsd le a telót.
Probléma megoldva.
2/8 anonim válasza:
Erre magadtól hogy nem jöttél rá?
3/8 anonim válasza:
Még egy szavazat arra, hogy némítsd le a telefonodat éjszakára :D Vagy esetleg mondd el neki megint, hogy ne hívjon 10:30 után. Ha ezután sem érti meg, akkor felejtős. Ne vedd fel neki egyáltalán, ne reagálj rá, ha ír. Abból talán felfogja. Ha nem, akkor vidd el orvoshoz, mert nagy bajok lehetnek nála :D
4/8 anonim válasza:
A legtöbb mai telefonban már van automatikusan ütemezhető ne zavarjanak mód. Amikor ez be van kapcsolva, nem jön át semmi értesítés, rezgés, hívás stb, még a képernyő se villan fel. Kivétel az ébresztőóra, meg ha beállítod akkor az ismétlődő hívás. Nekem 22:00-7:00-ig bekapcsol automatikusan. Nagyon áldásos egy dolog. Ajánlom neked is.
5/8 anonim válasza:
Ha mindig felveszed neki, pedig megmondod 10:30-ig vagy csak ebren, akkor nem hisz neked es folytatja amit eddig.
Csak te tudsz valtoztatni ezen a szokasan.
Ket modon: 1. Amit irtak előttem valaszolók, hogy lenemitod/kikapcsolod a telefont vagy nem veszed fel.
2. Még 10:30 elott joval felhivod megkerdezed hogy van (ha nem.veszi fel se gond, legalabb latja te kerested), mjd ugy koszonsz el tole, hogy megyek zuhanyzom es dőlök az ágyba mert hull faradt vagyok.
Ez utobbi esetben nem lesz oka teged kesobbhivogatnihiszen 2 ora alatt ugyan mi tortenne vele amit azonnal meg kellene veled beszelnie?
6/8 anonim válasza:
Lenémítod a telefont, lefordítod, messzebb rakod. Es persze a netet is kapcsold ki. Széoen6 hozzászokik, hogy ilyenkor már ne keressen, mert úgysem ér el
7/8 anonim válasza:
Dehogynem lesz oka, 5-ös! Ha valamiért nem veszi fel a barátja, majd szépen visszahívja ugyanúgy később, és erre akkor még oka is lesz.
8/8 anonim válasza:
És komolyan magadtól nem találtad meg a némítást a telefonodon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!