Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tik is ledőltök néha ebéd után? 😀

Tik is ledőltök néha ebéd után? 😀

Figyelt kérdés
Én ha tehetem, pl edzés helyett alszok egy órácskát kaja után. Most is ez következik 😀

2021. márc. 13. 11:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Igen mik is 🙊
2021. márc. 13. 11:56
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Mivel ebéd előtt kelek fel 5 perccel, ezért érdekes lenne, ha visszaaludnék :D
2021. márc. 13. 11:58
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mink nem szoktunk. Általában csak gyorsan bekapok valamit, ha főzök is csak olyat amit gyorsan össze lehet dobni. Ebéd után egyből folytatom azt amit ebéd előtt is csináltam.
2021. márc. 13. 12:04
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Mink nem. Nincsen arra időűnk itten fáluhályen. Mágyünk mázőűre kapá'ni!
2021. márc. 13. 12:11
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Én kapálás közben is alszok általában tarhonyát de mire kiérek a föld végére kezdhetek mindent előröl
2021. márc. 13. 12:18
 6/17 anonim ***** válasza:
30%

1-es, az helyesen “mink”. :)

A kérdésre válaszul, nem szoktam ebéd után aludni.

2021. márc. 13. 12:19
 7/17 anonim ***** válasza:
Soha, nem is esne jól. Párszor kipróbáltam, de ébredés után teljesen kótyagos voltam estig, annyit nem ért az egész dolog.
2021. márc. 13. 12:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez így lenne a normális. (Nem, nem normálatlan az aki nem így csinálja)

Az ember felkel (5-9óra között) és az energiaszintje szépen lassan növekszik egészen 11-13ig (attól függ mikor ébredtél ugye) és ott picit megzuhan, ezért kell pihenni majd 12-14között megint növekedésnek indul és estefelé alvást közelítve csökken.

Kérdésre válaszolva: Én ebéd után tudatosan pihenek olyan félórát-másfélórát. És újult erővel állok neki a feladataimnak.

2021. márc. 13. 12:36
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem, mert a kaja összeáll a gyomromban, és az fullosan nagy telítettséged ad.
2021. márc. 13. 12:50
 10/17 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as,

Ez valami pszeudotudományos baromság. Mi az hogy "energiaszint" egyáltalán? Vércukor? Az inkább annak függvényében változik hogy a szervezeted hogyan kezeli a cukrokat és az inzulint, valamint hogyan étkezel. Ha ebéd után álmos, fáradt vagy akkor nem vagy egészséges (pl inzulin rezisztencia) vagy túl sokat ettél (felmegy az egekbe a vércukrod aztán egyből bezuhan a béka segge alá). Magyarul pont hogy nem normális ha valakinek nap közben is szüksége van pihenésre vagy akár egy rövidebb alvásra. Napi 5 kisebb étkezéssel és lassan felszívódó szénhidrátokkal nincsenek durvább kilengések a vércukorszintedet illetően.

Ha annyira tele vagy hogy nem bírsz semmit se csinálni evés után akkor szintén túl sokat ettél vagy probléma van az emésztéseddel. Egészséges ember, egészséges étrenddel rövidesen ebéd után már kemény fizikai munkát is képes végezni.

2021. márc. 13. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!