Meghalnál a hazádért?
Régen teljesen természetes volt, és megvetették azt a személyt, aki ellenkezett a gondolattal.
Igaz,régen komoly területharcok voltak.Manapság ez már annyira nem jellemző.De semmi sem lehetetlen ha mai világot és történéseket nézzük...
Ha mondjuk úgy alakulna hogy kitörne egy háború,és egyszerű emberként is harcolni kéne,akkor kész lennél meghalni a hazáért?
Régen sem volt ez másképp, csak aki kimondtam hogy nem azt hazaárulónak bélyegezték.
Régen is csak a propaganda nyomatta, nagyjából olyan mint az "oltás működik, Magyarország működik" szöveg.
Xdd
Ha tehetném, még tb-t sem fizetnék, ne vicceljünk. Adóval is annyit trükközök, amennyit legálisan bírok. Haljon meg a qrvaanyja ezért a sokgęciért, aki folyamatosan Orbánra szavaz.
Nem. Vezető emberek konfliktusba keverednek, aztán csinálnak egy propagandát, amiért az egyszerű emberek nekiindulnak a harcnak, norma menni, és kiközösítik, aki nem megy, ezért nem sokan visszakozna. Mondjuk rajtam senki nem is kérné számon, hogy miért nem, mert a nőktől nem annyira elvárt.
Egyébként régen egy csomó minden más volt. Más volt a média, más volt a haditechnikai. Ma szerintem ha kitörne egy marha nagy háború, akkor az atomfegyverek eléggé rövidre zárnák a témát. Az nyer, aki nagyobb hatású atombombát/atombombákat dob le elsőnek az ellenfélre. Nem a frontokon múlna ez főképp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!