Autó nélkül egy 42 éves férfi hogy tud meglenni?
Azt mondta hogy neki még soha (!!!) nem volt mert mindig itt lakott Egerben a belvárosban, és hogy egyszer gondolkodott hogy vesz de hogy a bevásárláson kívül semmi nem jutott eszébe amire használni tudná(!!!) és hogy ezek miatt jogsit sem szerzett még !!!!!
Ja és ami ezen felül extrém fura, hogy ez nem egy csóró kis senki észrevehetetlen pasi, jól néz ki, vonzó, látszik külsején, ruháin, óra ilyesmi hogy van egzisztenciája is, intelligens stb.
Szerintetek hogy alakul ez ki hogy bizonyos emberek de főleg egy férfi soha nem érez késztetést hogy jogsit és autót szerezzen?
"azért aki falun lakik" a kérdésben egy belvárosi lakosról volt szó: ég és föld, hogy minden (még a bútor és barkácsboltok is) nem csak karnyújtásnyira vannak az embertől, hanem megfizethető áron kínálják még a kiszállítást is
Nőként én egyetértek a szóbanforgó úrral, és hozzátenném az ismerősöm meséjét aki engedett a szerettei unszolásának:
"- Miért nincs legalább egy jogosítványod Pista, hát ha bármi baj ér bárkit nem tudsz volán mögé pattanni?
[Pista megszerezte a jogosítványt]
- Hát minek van jogosítványod ha nincs autód? Hogy lesz barátnőd, hogyan szállítasz nagy dolgokat? Vagy neked jó a csövesekkel utazni a buszon a hideg tél kellős közepén?
[autót is vett]
- De Pista... te alig vezetsz, most tényleg vettél egy kocsit azért, hogy a garázsban álljon? Hát hogy leszel így rutinos sofőr?"
A történetben szereplő István ekkor állt a sarkára és engedte el a füle mellett a kukacoskodást. Tanulság: mindig mindenki tudja a frankót.. Nem a tanmese része, de aztán általában nem győznek panaszkodni a saját elcseszett döntéseik következményeikről, azok akik a kákán is keresik a csomót.
No, ennek a példabeli a Pista-gyereknek is van egy lelkivilága, ha igy lehet pattogtatni.....
Felnőtt emberként már tudnia kellene, hogy mint is akar.
(valószínű én már az első beszólásnál leállítottam volna)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!