Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Autó nélkül egy 42 éves férfi...

Autó nélkül egy 42 éves férfi hogy tud meglenni?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy neki még soha (!!!) nem volt mert mindig itt lakott Egerben a belvárosban, és hogy egyszer gondolkodott hogy vesz de hogy a bevásárláson kívül semmi nem jutott eszébe amire használni tudná(!!!) és hogy ezek miatt jogsit sem szerzett még !!!!!

Ja és ami ezen felül extrém fura, hogy ez nem egy csóró kis senki észrevehetetlen pasi, jól néz ki, vonzó, látszik külsején, ruháin, óra ilyesmi hogy van egzisztenciája is, intelligens stb.

Szerintetek hogy alakul ez ki hogy bizonyos emberek de főleg egy férfi soha nem érez késztetést hogy jogsit és autót szerezzen?

2021. okt. 30. 14:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%

Simán meg lehet lenni nélküle. Nekem kb. 5 évig nem volt autóm és ez

semmilyen negatív hatással nem volt az életemre. Bringa, tömegközlekedés, taxi, futárszolgálat, bérléssel minden meg lehet oldani.

2021. okt. 30. 15:17
 12/34 anonim ***** válasza:
88%

"Hát elképzelem ahogy jól menő üzletember, drága cipőbe meg órával nyári este elruccanna a balcsira,"

Ilyen esetben hív egy taxit!

2021. okt. 30. 15:18
 13/34 anonim ***** válasza:
84%

23 vagyok, de még nekem sincs jogsim. Egyenlőre még nem érzem szükségét, és ezért nem fogok pénzt kidobni hogy a jogsi csak ott porosodjon.

Vannak olyan elektromos biciklik is, amihez nem kell az az okmány szóval ha mégis rászorulnék esetleg munka miatt, lehet arra fogok beáldozni pár 100 ezret.

2021. okt. 30. 15:20
 14/34 anonim ***** válasza:
87%
Városban simán. Azért tűnik jól szituáltnak, jól öltözöttnek, mert nem költ havonta negyveneket benzinre, és félévente háromszázat szerelőre.
2021. okt. 30. 15:20
 15/34 anonim ***** válasza:
19%

12

Remèlem érted a lényeget mi a különbség. A jogosítvány szabadságot ad. Arról nem is beszélve, hogy csomo munkahelyen is előny.

10, aki autóval jár az nem rokkant...nem is értem..

2021. okt. 30. 15:23
 16/34 anonim ***** válasza:
18%
Alapvető félreértés van itt szerintem. Nem azért kell jogosítvány,hogy legyen saját autód,meg oda menj ahová akarsz, akkor amikor akarod. Hanem azért,hogy maga a papír legyen meg. Hogyha bárkinek,bármikor segíteni kell,akkor lehessen rád számítani. Ezért is fontos a jogosítvány.
2021. okt. 30. 15:24
 17/34 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a marhaságot!!! Szabadságot add a papír?!🤣
2021. okt. 30. 15:28
 18/34 anonim ***** válasza:
24%

17

Tényleg nem érted a lényeget?

Akinek van jogsija az tudja mit jelent ez.

2021. okt. 30. 15:39
 19/34 senior10 ***** válasza:
73%

18-s

És milyen szabadság az, azon aggódni, hogy találok-e parkolót, lezúzza-e valaki a parkolóban aztán csak továbbáll, ellopják-e, elveri-e a jég vagy, hogy feltörik, miközben dolgozol?

2021. okt. 30. 15:51
 20/34 anonim ***** válasza:
86%
Nekem sincs sem kocsim, sem jogsim. Nem szeretek vezetni és ritkán van szükségem autóra. Akkor meg kifizetem a fuvart, legyen az taxi vagy más.
2021. okt. 30. 15:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!