Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Autó nélkül egy 42 éves férfi...

Autó nélkül egy 42 éves férfi hogy tud meglenni?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy neki még soha (!!!) nem volt mert mindig itt lakott Egerben a belvárosban, és hogy egyszer gondolkodott hogy vesz de hogy a bevásárláson kívül semmi nem jutott eszébe amire használni tudná(!!!) és hogy ezek miatt jogsit sem szerzett még !!!!!

Ja és ami ezen felül extrém fura, hogy ez nem egy csóró kis senki észrevehetetlen pasi, jól néz ki, vonzó, látszik külsején, ruháin, óra ilyesmi hogy van egzisztenciája is, intelligens stb.

Szerintetek hogy alakul ez ki hogy bizonyos emberek de főleg egy férfi soha nem érez késztetést hogy jogsit és autót szerezzen?

2021. okt. 30. 14:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
20%
Egert sem akarta elhagyni soha? Nekem is furcsa. Sem vásárolni, sem kirándulni nem akart autóval, csak hátizsákkal? Taxival nem mehetsz 50 km-re. Bp.-en, ahol jó a tömegközlekedés és életveszély vezetni, ott inkább megérteném. Én pl. kisvárosban lakom, minden szarért utazni kell 30 km-t, ha nem kínait akarsz. Bútort, ruhát nem tudsz venni, program sincs. Ha négyen megyünk, nem hiszem, hogy a vonat+helyijárat olcsóbb, mint az autó, ráadásul időben is jobb. Ha anyámat látogatjuk másik megyében, 4 óra!! az út vonattal, autóval másfél. Ez egy készség, az autóvezetés, mint az úszás, jó, ha tudod. Persze, nem fontos neki az autó, de ha már neked van, kíváncsi vagyok, akar - e azzal menni, vagy taxizik ezután is?
2021. okt. 30. 16:02
 22/34 anonim ***** válasza:
26%
19-es, én nem aggódok ilyeneken egyáltalán, pedig fél éves Mazda mx-5 RF-em van. 🤔 Minek ilyeneken aggódni?
2021. okt. 30. 16:02
 23/34 anonim ***** válasza:
41%

Nyilvánvalóan fél a vezetéstől vagy már próbálta a múltban és nem sikerült. Én is ismerek ilyet, ő is azzal jött, hogy szükségtelen meg stb. Aztán meg tudtam, hogy 4x bukott kresszböl aztán többször nem próbálta meg.

Valószínűleg vele is ez van, mindenki akar jogsit. Hogy megy így nyaralni? Busszal?

2021. okt. 30. 16:06
 24/34 anonim ***** válasza:
15%
A nem férfi az akiknek nincs jogsijából kijön a hülye🤣. Idővel a fehér lóból fehér Skoda lett, de hercegből csak pár volt anno is.
2021. okt. 30. 16:11
 25/34 anonim ***** válasza:
85%

"Taxival nem mehetsz 50 km-re."

Már hogyne mehetnél??? Akár 500 km-re is, csak fizetni kell a visszautat is.

2021. okt. 30. 16:26
 26/34 senior10 ***** válasza:
80%

22-s:

én csak azért hoztam fel ezeket példának mert környezetemben ilyen dolgokat hallok és ilyenekért hoznak szóba a munkatársaim.

25-s:

még taxi sem kell hozzá.

munkatársaim (egy házaspár) pár éve eladták az autójukat és biciklivel mennek mindenhová még a balatonra is Kecskemétről (olyan 200 km pl. Balatonfüred), de eltekertek már Esztergomba, Sopronba, szegedre, Debrecenre is a virágkarneválra. Kecskemétről. azt mondják, hogy azon túl, hogy egy csomó költséggel nem kell számolniuk, ők ezt így sokkal szabadabbnak érzik.

2021. okt. 30. 16:52
 27/34 anonim ***** válasza:
72%

Amúgy értelek, 26-os. De egyébként a szabadság itt azt jelenti, hogy bármikor bepattanhatsz a járműbe és mehetsz, ahova akarsz. Nekem amióta van jogsim meg autóm, soha nem szállnék fel buszra, vonatra legszívesebben. Egyszer rákényszerültem, hát gyötrelem volt. Szétfagyni az állomáson, hallgatni a hülyéket a vonaton egész úton, förtelem. Mindenhova vagy gyalog, biciklivel vagy autóval járok. Imádok is vezetni, természetesen azért vettem Miatát. :3

Amúgy meg én nem osztom a kérdező hisztijét, ha valaki nem akar autót, nem muszáj. Lehet élni nélküle abszolút. Érthető a férfi hozzáállása is, hogy ha nem volt rá szüksége sose, akkor minek? 🤷‍♂️

2021. okt. 30. 18:33
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ész is hasznos dolog, neked mégsincs. Szerintem a férfi nyert.
2021. okt. 30. 18:42
 29/34 anonim ***** válasza:
73%
Az autó a nagytöbbség számára a lustaság, tulzott kényelem, mindenféle lelkiproblémák megoldására kompenzálás miatt van. Egy kiegyensulyozott magabiztos értelmes embernek nincs szüksége rá. (esetleg ritkán, de akkor taxit hív)
2021. okt. 30. 21:17
 30/34 anonim ***** válasza:
86%

Mit kell ezen agyalni?

Ha nincs rá szüksége, akkor nincs.

Van akinek a márkás karóra a heppje, és mindent megad egy újabb darabért.

Egyik kismerősöm, az utolsó fillérét is utazásra költi,miközben soha nem volt karórája. Egy másik haverom az antik bútorokban látja a tuti befektetést, az életcélt, mindent. Öt sem érdekli sem az autó, sem az órák.

És akkor még nem beszéltem az öcsémről, aki viszont él-hal a horgászásért, és ehhez egy öreg Dacia kombit használ.

Szóval, nem vagyunk egyformák.

2021. okt. 30. 23:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!