Szerintetek jólteszem, hogy aspergeres autistaként, nem fogok maszkot felvenni November 1-től sem a buszon? Az autistáknak eleve nem kellett eddig sem, én pedig már megkaptam mind a 3 oltást is és elegem van az egész őrületből?
"Adom, hogy oltottakkal vannak tele a kórházak"
60% oltottságnál kivel legyenek tele?
Szerinted 100% oltottság mellett ki lenne körházban? Az a 3 ember, akit nem oltottak?
"hogy a maszk nem ér szart se"
A MÁSIKAT VÉDI! Ezt csak a debilek nem értik.
"Hát így kell a tudományt semmibe venni és pofán köpni 2021-ben"
Így.
És ezt is megírhattad, ez a szégyen. Az ilyenektől meg kéne vonni az írási jogot, még a szakács kategóriában is.
"úgy kapta el a koronavírust, hogy be van oltva"
Mindenki elkaphatja, ez nem így működik.
Az oltás nem a fertőzés ellen véd, hanem a betegség ellen. Sajnos olyan szer még nincs, ami eleve kiszűri a vírusokat, és nem engedi bejutni a vérbe.
"Eleinte azt hittük, hogy a kínai vakcina hatásos"
Mindenesetre nem hal meg, akit ezzel beoltanak. Ezen kívül MOST MÁR, a delta ellen tényleg nem véd többet.
Azt ugye tudod, hogy aki MOST van lélegeztetőgépen, az egyik sincs beoltva?
A koronavírus ellen dolgoznak többféle szeren is.
Az egyik egy szájon át bevehető vakcina, ezen kívül tesztelnek gyógyszereket is (azt ugye a betegnek kell szednie).
Ezekkel csak egy gond van: mivel már NINCSEN halálos vészhelyzet - a vakcinák létezése miatt - ezért nincsen olyan gyors engedélyezés, mint a vakcináknál volt.
Ezért aztán ezeknek a szereknek én 10 évet adok, mire ténylegesen a patikákban lesznek.
Azt is ígérték Pfizerék, hogy lesz az új variánsok ellen vakcina, pár hónap alatt, aztán egyelőre sehol semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!