Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek jólteszem, hogy...

Szerintetek jólteszem, hogy aspergeres autistaként, nem fogok maszkot felvenni November 1-től sem a buszon? Az autistáknak eleve nem kellett eddig sem, én pedig már megkaptam mind a 3 oltást is és elegem van az egész őrületből?

Figyelt kérdés
tavaly még felvettem empátiából, de mostanra már elegem van belőle. aki akarta beoltathatta magát, aki nem az meg felőlem be is krepálhat!

2021. okt. 28. 19:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
38%

"Adom, hogy oltottakkal vannak tele a kórházak"

60% oltottságnál kivel legyenek tele?

Szerinted 100% oltottság mellett ki lenne körházban? Az a 3 ember, akit nem oltottak?

"hogy a maszk nem ér szart se"

A MÁSIKAT VÉDI! Ezt csak a debilek nem értik.

"Hát így kell a tudományt semmibe venni és pofán köpni 2021-ben"

Így.

És ezt is megírhattad, ez a szégyen. Az ilyenektől meg kéne vonni az írási jogot, még a szakács kategóriában is.

2021. okt. 29. 20:54
 32/37 anonim ***** válasza:
Én még azt se mondanám, hogy 60% százalékot ér az oltás, mert az ismerőseimnek a 99,9 százaléka úgy kapta el a koronavírust, hogy be van oltva. Eleinte azt hittük, hogy a kínai vakcina hatásos, de utánna pár év elteltével kiderült, hogy nem. Hát esküszöm, hogy így lesz a fájzerrel is!!!!!!!!!4 Hát így kell bazdmeg a tudományt semmibe venni és pofán köpni 2021-ben! #30 voltam. Aki meg szeret maszkozni, annak meg továbbra is jó fulladást kívánok! Marci Kovács
2021. nov. 1. 19:17
 33/37 anonim ***** válasza:
67%
#32 "2000 év múlva": A koronavírus 4000. hullámában kiemelkedően fontos a 2999. oltás. Vigyázzunk Egymásra!
2021. nov. 1. 19:23
 34/37 anonim ***** válasza:

"úgy kapta el a koronavírust, hogy be van oltva"

Mindenki elkaphatja, ez nem így működik.

Az oltás nem a fertőzés ellen véd, hanem a betegség ellen. Sajnos olyan szer még nincs, ami eleve kiszűri a vírusokat, és nem engedi bejutni a vérbe.

"Eleinte azt hittük, hogy a kínai vakcina hatásos"

Mindenesetre nem hal meg, akit ezzel beoltanak. Ezen kívül MOST MÁR, a delta ellen tényleg nem véd többet.

Azt ugye tudod, hogy aki MOST van lélegeztetőgépen, az egyik sincs beoltva?

2021. nov. 1. 19:40
 35/37 A kérdező kommentje:
Na, én ma voltam mindenfelé, persze semmi nincs nyitva, de kicsit járkáltam, semmi problémám nem volt, minden ellenőr, buszsofőr, kalauz a vonaton tudott a rendeleti kivételről!
2021. nov. 1. 20:25
 36/37 anonim ***** válasza:
#34 Köszönönöm a hosszú sorokat, most már megértettem, hogy az oltás jó és életet ment. Ha már ilyen profi vagy ebben, még az lenne az utolsó kérdésem tőled, hogy én természetesen oltásérzékeny vagyok mióta a munkatársam mondta, hogy neki félre szúrták a koronavírus oltás ellen a tűt. Nem létezik a koronavírus ellen valami tabletta? Vagy majd amikor az oltás kötelező lesz teszteljem le mindig magam?
2021. nov. 2. 21:11
 37/37 anonim ***** válasza:

A koronavírus ellen dolgoznak többféle szeren is.

Az egyik egy szájon át bevehető vakcina, ezen kívül tesztelnek gyógyszereket is (azt ugye a betegnek kell szednie).

Ezekkel csak egy gond van: mivel már NINCSEN halálos vészhelyzet - a vakcinák létezése miatt - ezért nincsen olyan gyors engedélyezés, mint a vakcináknál volt.

Ezért aztán ezeknek a szereknek én 10 évet adok, mire ténylegesen a patikákban lesznek.

Azt is ígérték Pfizerék, hogy lesz az új variánsok ellen vakcina, pár hónap alatt, aztán egyelőre sehol semmi.

2021. nov. 3. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!