Szerintetek jólteszem, hogy aspergeres autistaként, nem fogok maszkot felvenni November 1-től sem a buszon? Az autistáknak eleve nem kellett eddig sem, én pedig már megkaptam mind a 3 oltást is és elegem van az egész őrületből?
"Inkább maszk legyen benne, aztán ha szólnak, vedd fel.
Normális ember így csinálja."
XDDD lol.... 1 nem kötelező, 2 senkinek semmi köze hozzá, ha csak nem ellenőr, biztonságiőr, rendőr, közterületes... aki emiatt szól és kötözködik, kap a képébe egy kis peppert
Akkor menj ki Amerikába, ott hasonló emberek élnek.
Pont annyi szabadságjoguk van, amennyire te is vágysz, és ott tényleg tarol a Covid.
Amúgy elsejétől kötelező a maszk a buszon, olvass híreket.
Ha autista vagy, akkor nem kötelező, ha viszel magaddal igazolást.
Akkor tied a döntés.
Ha normális ember vagy, az autizmusoddal együtt, akkor zsúfolt helyen megpróbálod viselni a maszkot.
Ha nem megy, és szóvá teszik, akkor igazolást húzol elő.
A paprikaspray életveszélyre való, ez nem az.
"A paprikaspray életveszélyre való, ez nem az."
Azt arra írtam, ha valaki meg akar verni emiatt.
De ugye érzed, hogy itt te se lennél vétlen?
Erre írtam először a próbát: vajon van neked akaratod, vagy lélekben egy 3 éves toporzékoló kisgyerek vagy?
- másodszor pedig az igazolást.
Csak EZEK UTÁN van jogod bármi mást csinálni.
Megmered?
Nálunk a levest szokták megmerni.
Nem tudom, te mit képzelsz magadról. Szerinted egy átlagembernek olyan kellemes a maszkot viselni?
Elárulom: neki sem.
És miért viseli mégis?
Azért, mert MÁSOKAT VÉD vele.
Ha te magasról lefütyülöd a többi ember egészségét, akkor viszont sokkal súlyosabb bajod IS van, mint az autizmus.
Például a pszichopaták ilyenek, csak szólok...
arra pedig nem jár igazolás.
Az egy másik helyzet volt.
Ha szól a rendőrnek, vagy a buszvezetőnek, akkor mit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!